Sayfa 96/1527 İlkİlk ... 468694959697981061461965961096 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 761 - 768 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. Citi ipekte 500k lot almış 6.31 AO ile tek lot satmamis vaybe yf saymıyorum bile

2. Adamın milyon lotu var benimki denizde bi damla. Takıldılar kafalarına göre. Ben hala pozitif düşünüyorum.. Bakalım neler olacak. Bu arada bu mahkemeyi bildiklerini düşünüyorum. Önceki alımların onunla bi alakası yoktu bence. Sonuç olarak benim bildiğimden daha çok bilgiye sahipler ki milyon milyon topladılar..

3.  Alıntı Originally Posted by alanyali Yazıyı Oku
    Adamın milyon lotu var benimki denizde bi damla. Takıldılar kafalarına göre. Ben hala pozitif düşünüyorum.. Bakalım neler olacak. Bu arada bu mahkemeyi bildiklerini düşünüyorum. Önceki alımların onunla bi alakası yoktu bence. Sonuç olarak benim bildiğimden daha çok bilgiye sahipler ki milyon milyon topladılar..
    Hocam geleceğe yatırım yapıyorlar )2019 sonu güzel yerlerde bitirecegiz.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Pastalar ortaklar

Sent from my iPhone

5. Ipeke bulunduğu pastalar. Bir çok hisse var

Sent from my iPhone

6. Bugün Para giriş çıkışları. Kozaa dan çıkılmış ama ciddi değil. İpeke kozal yola devam.

Sent from my iPhone

7. 1 aylık ipeke takasları. Yabancıya ciddi mal var.

Sent from my iPhone

8.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku

Bugün Para giriş çıkışları. Kozaa dan çıkılmış ama ciddi değil. İpeke kozal yola devam.

Sent from my iPhone
    Eeeee ortak bu düşüş neyin nesi tacirlerin yapı kredinin o çocukları rabotlar mi yarını cidden merak ediyorum citi bu işe el atarsa sabah seansı gibi olur mu

Sayfa 96/1527 İlkİlk ... 468694959697981061461965961096 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •