Alıntı Originally Posted by joeyramone Yazıyı Oku
50 kuruş olayını burada başka bir arkadaş yazıyor. benim ağzımdan normalde öyle bir şey çıkmadı. ben 93 kuruş dip değildi demek istedim (bu benim şahsi görüşüm benim çizdiğim grafiğe göre 93 kuruş dip değil) bunu ifade ettim şu hiç birşeyi anlamayan bilmeyen arkadaş sanki 50 kuruşu ben söylemişim gibi sen git 50 kuruş bekle demeye başladı. bende az ironi ile birlikte 50 de beklerim 20 de beklerim bu beni bağlar diyorum ama inatla benim 50 kuruşu beklediğimi zannediyor. normalde bende makul şartlar altında isterse 100 lira olacak desin isterse 10 kuruş olacak desin oturup konuşur tartışırız doğru yolu bulmaya çalışalım kendimizce bunun derdindeyim. ama bir hissede düşeceğini düşünüp ifade ettiğinde böyle saçma ithamlarda bulunuyorlar. hele de bunu hiç birşey bilmeyen sağda solda 20 lira olacakmış 30 lira olacakmış lafına inanıpta söyleyen olunca vede kullandığı dil böyle kötü olunca bir yerden sonra sende dayanamayıp o seviyeye iniyorsun maalesef. bende mevcut ulaş hisse si olduğunu da söyledim. ilave alım yapmak için kendimce çizdiğim grafiğe göre o dibi bekliyorum (bir kişi sattı sattığı gün %10 yaptı biraz da ona moral vermek amacıyla merak etmeyin sabrederseniz daha alttan alma şansınız var dedim günah keçisi ilan edildim) burada 1,90-2,00 lirada gezerken 10 lira olacakmış diyen adama her yaptığı çıkışta övgüler dizip her düşüşte küfür edip küstürdüler adamı. o adam en azından bir bilgi paylaşıyordu. buradaki arkadaş gelip hiç bişi bilmeden sağa sola laf atmaya çalışıyor sadece. ve demediğim şey üzerinden yaftalamaya çalışıyor. kusura bakmayın. benim asıl sözüm size değildi. herkese bol kazançlar dilerim.
Çok teşekkürler açıklama için. Evet bir bilgi karışıklığı vardı. Ben anladım buradaki olayları şimdi. Umarım istediğiniz gibi olur. YTD.