Arama sonucu : 2738 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

keko

topikte de benden başka kimse yok...ama inanıyorum ki güzel bir bilançodan sonra burası vatandaş kaynayacak...bir çok şirket kötü bilanço açıklamış iken ambalaj sektörü göz kamaştıracaktır...bunun nedeni biraz önce de söylediğim gibi ihracat miktarlarının fazla olmasıdır..ayrıca yeni makina yatırımları ile teknoloji yakalamaları ,siparişleri kaliteli ve hızlı bir şekilde karşılayabilmeleri , bu yatırımlar ile verimliliği artırmaları ciro ve karı arıtıracak olmalarıdır....

türkiyede ambalaj sektörünün hammadde ve ara malı ithalatı 4 birim ise ihracatı 5 birimdir...yani aldığının çok fazlasını ihracat ederek cari fazla veriyorlar...türkiye avrasyanın ambalaj üretim üssü olmaya başlıyor..hem avrupa ,hem ortadoğu hem de batı asya ülkelerine kolaylıkla ihracat yapabiliyor...zaten toplamda 140 ülkeye ihracat yapma potansiyelleri var...

bunların yanında 2019 yılında yaş ve kuru meyvelerin yeni hal yasası ile ambalajlanma zorunluluğu ile israf olan 15-20 milyar tl lik meyvenin fire oranı %3-4 lere indirilmesi hedeflenmektedir...bu yasanın tam olarak uygulanmaya başlanması ile ambalaj sektörü daha da canlanacaktır...anlayacağımız ambalaj sektörü parlamaya devam edecektir...hatta ışıkları daha da güçlenecektir diyebiliriz...

elinde bulunduranlar hayrını görsün...ben onlara sabır tavsiye ediyorum...su akar yolunu bulur..hisseler eninde sonunda temelinin gösterdiği yere çıkarlar...sabır sabır sabır...
    Son düzenleme : keko; 22-01-2019 saat: 12:28.
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •