Sayfa 519/1013 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Le pen ile 1,03-1,0350 aralığına parite gelebilir seçilirse daha aşağısı olur
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

2. 0,67 , 0,84 , .... daha önceki iki dip değeri bunlar , .... için tahmini olan var mı?

3. Evet genel kani le pen 2. tura kalirsa euro/ dolar paritesinin asagi dogru baskilanacagi.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Trump bu kadının arkasında olabilir, yarın kadın 2. Tura kalırsa , sonrası önemli , hele seçilirse Almanya'da merkel Haziran'da kaybeder. EU dağılır , ciddi yara alır diye uzman yorumları var ben işin ekonomik boyutu ile ilgileniyorum yani parite 0,90 a mı gidecek yoksa diğer 2 dip değerinden birine mi ?

5. bist 4 yıllık düşüşü bitirip yukarı kırdı

tuzakmı değilmi bu hafta belli olur

$-tl 3,60 çok çok önemli.

altına inerse 3,30 a yolu var.

bu haftaki faiz kararı önemli.

6. eur/usd paritesi aşağı salar ise bu usd/tl de de düşüş yapabilir.

Sent from my iPhone using hisse.net

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Siz başlayıp da yol gösterseniz.

Öncü ve örnek olsanız...

Haydi. Meydan ve sahne sizin...

Bekliyoruz.
    bi baktım sahne boş..
    dedim ki, bora beyi kırmak olmaz
    bi grafik atayım, altına yorumunu yazayım

geçen ekim'de yukarı kırdığı zaman dolar kuru kabaca 2.80- 3.05 gibi bir band içinde bir yıldan uzundur yatay hareket ediyordu, sonra ekim/kasım yukarı hareket başladı ve bir kaç ay içinde %35 yol aldı.. lira 2013 yılından beri değer kaybediyor, ve diğer tüm EM paraları da değer kaybetti bu dönemde- ama bu son 6 ay içindeki hareket bu küresel eğilimle paralel değildi, lira'dan başka değer kaybeden EM parası olmadı (trump'ın ağır ticari tehditlerine maruz kalan meksika pezosu dahi ekim değerine geri döndü)

iç dinamik olarak ne vardı ekim'den itibaren- anayasa.. bahçeli durduk yerde gel değiştirelim dedi, beraber hazırladılar ve zorlu bir süreçle meclisten geçirdiler, nisan'a gün aldılar vs.. sonuçta bu dinamik geçen hafta realize oldu.. kılpayı sonuç, itirazlar vs, mavi destek geçen hafta kırılamadı.. bu hafta kırılır mı ? bence artık yolcudur abbas

8. Trump ın bu vergi indirimi hakkında net olarak söylediği bir şey yokmuş sadece seçim propagandası olarak söylemiş yani, ben 2 farklı makaleye hızlıca baktım ve gördüğüm kadarıyla ortak noktaları bu tarz bir reformdan en çok zengin Amerikalıların kazanç sağlayacağı yönünde, böyle bir reform ABD de 10 yıllık süre zarfında 6-7 trilyon dolar vergi kesintisi demek olacakmış, bu düzenlemeye alternatif bazı fikirlerin olduğu belirtilmiş yani Trump'ın söyledikleri kesin olacak diye birşey yok,

Zaten Trump geldiğinden beri sürekli tokat yedi resmen şamar oğlanı oldu bence, bu yapacağı açıklamalar kabul görse ve kongreden geçse bile en erken 2018 de uygulanabilirmiş makalede böyle demişler, ayrıca bunun zenginler için vergi kesintisi ve vergilerin daha basitleştirilmesi şeklinde olabileceği söylenmiş,

Yani Trump'ın tüm söylemelerinde olduğu gibi ortada net hiçbirşey yokmuş bu yazılan makaleler varsayım ve tahminler üzerine yazılmış...

Kendi adıma bunları okuduktan sonra çok büyük bir olay olmayacağını düşünüyorum sonuçta orası hala Amerika'ymış bunu gördük son 2-3 ayda Trump ülke içinde birşeyleri beceremedikçe sağal-sola sardı, bu vergi kesintiside aynı şekilde sonuçlanabilir...

Trump hakkındaki tek kişisel korkum yapacağı salkaça hamlelerle savaş başlatabilme ihtimali...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 519/1013 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •