Sayfa 246/1527 İlkİlk ... 1461962362442452462472482562963467461246 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Denizim iyi geceler hocam. Petkim başlığında bir arkadaş asılı adam ayı formasyonundan bahsetti. Araştırdım görüntü olarak benziyor ama emin olamadım grafiğinden. Sen biliyor musun bu formasyonun ne olduğunu, var mı sence?

Mum çubuğu bu şekilde

Sent from my iPhone

dipte oluşan çekicin tepede içi siyah dolu geriye dönüş formasyonudur. Daaaaaaa
    petkm tepede mi ki bu her şekil olarak görünen dedeyi bizim dede diye kakalıyorlar. demedin mi ona dur golden CROSS oluştu ne geriye dönüş formasyonu yarattın diye...
    kanal yükseliş onayını da almış petkm. (ha sen yine stoplarına riayet et 5,46 altı kanal içine dönüş demek dolayısıyla la STOP olmalısın 5,46 altında)

2. ha o arkadaşa sunu de şimdi petkm min sadece pazartesi takasını atacam. citi amca geriye basmak için mi aldı ne bu kadar lotu
    stop olsa bile petkm takip et derim bu kadar lotu bosuna almazlar

3. haftalık takas petkm

4. petkm bar modeli

5. PETKM

6. Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku

dipte oluşan çekicin tepede içi siyah dolu geriye dönüş formasyonudur. Daaaaaaa
    petkm tepede mi ki bu her şekil olarak görünen dedeyi bizim dede diye kakalıyorlar. demedin mi ona dur golden CROSS oluştu ne geriye dönüş formasyonu yarattın diye...
    kanal yükseliş onayını da almış petkm. (ha sen yine stoplarına riayet et 5,46 altı kanal içine dönüş demek dolayısıyla la STOP olmalısın 5,46 altında)
    [emoji4] ne biliim ben de araştırdım acaba mı dedim. Aynı mum 17 ocakta da oluşmuş. Neyse ben de aynı fikirdeyim bu kadar lotu yüzde 10 için almadı yabancılar. Zaten ikinci seferimi ondan yaptım. Bir sonraki direnç senin geçen gün attığın 5.81 olarak gördüm bekliyorum.

Stop konusu bende Allah ın izniyle tetikte yaşıyorum zaten bu ara[emoji3] endeksi çözünce bilim adamı olacaz zaten gaplı baskısız nasıl ve neden ilerliyor belli değil.

Kozadan sonra petkim iyi geldi. Kapatıp ekranı 2 sene beklenir aslında ama ky ve türk olduğumuz için yapamıyoruz bakalım inşallah iyi olur. Seni de bekleriz petkime seversin zaten kendilerini[emoji4][emoji4] saolasın üstad bu arada

Sent from my iPhone

7.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    PETKM
    5.83 ten sonra ne var ortak? fibo grafiğini de alırsak o çekilmeler önemli. Rica edeceğim. Teşekkür ederim dostum.

Sent from my iPhone

Sayfa 246/1527 İlkİlk ... 1461962362442452462472482562963467461246 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •