Sayfa 287/682 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    bu hisse ile cinerin ne ilgisi var anlamadim adamin zaten borsada sirketi var isbank b tipi gunde 15 dk islem goren hisse ile ne isi olur ustelik 1 lota 0.57 kurus temettu almak icin mi topladi
    olmuş demekki ilgisi.hala küçük düşünüyorsun.bilgi sahibi olmadan fikir üretiyorsun...yanlış anlama ama.

2.  Alıntı Originally Posted by MARSLI10 Yazıyı Oku
    yönetim kurulu uyeliği gidiyordu elinden sancısı vardı mecburen hisse sayısını arttırdı.
    Yonetim kuruluna girmesi icin 4 oy hakki olan isc almayip isb mi almaliydi anlat bakalim ogreneyim. Yonetim kurulu uyeligini hala koruyor mu
    Uye olmasi icin ne kadarlik hisse sahibi olmasi gerekiyor

3.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Cinerin isbank yonetim kurulu uyeligi ilginc ilk defa duydum hangi yillarda yonetim kuruluna girmis ki ????
    Girmedi. Girdiğini yazan yada söyleyen olmadı.

4.  Alıntı Originally Posted by MARSLI10 Yazıyı Oku
    olmuş demekki ilgisi.hala küçük düşünüyorsun.bilgi sahibi olmadan fikir üretiyorsun...yanlış anlama ama.
    Yok ya neden yanlis anlayayim el elden ustundur senin bilgin var yaziyorsun bende yazdiklarini arastiriyorum sonra farkinda bile degilsin ama icimden tesekkur ediyorum,bir bilenden ogrenmek gibisi var mi

5.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Girmedi. Girdiğini yazan yada söyleyen olmadı.
    Yonetim kurulu uyeligi elinden gidiyordu derken marsli arkadasimiz neyi kastetti ?

6.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Yonetim kurulu uyeligi elinden gidiyordu derken marsli arkadasimiz neyi kastetti ?
    Lütfen yanlış anlamayın. Amacım kimseyi kırmak değil.

Cin gibi bir er?

Eskiler

7.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    işbtr lerin yöntim kurulu üyeliği hakkı vardı o zaman. bu yolla yönetime giriyordun.

sonra bu genel kurul kararıyla kaldırıldı.işin için de iş var burda yazamıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Lütfen yanlış anlamayın. Amacım kimseyi kırmak değil.

Cin gibi bir er?

Eskiler
    balık boş değilsin....

Sayfa 287/682 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •