) petkim almıştım ben ama sen dün grafiği attın ya 5.46 dan teyit almış falan süper. Takas mükemmel. Aklı olan evi satıp alır 5.83 ten boşaltır malı kısa vade ama arkadaşlar direkt tavsiye istiyorlar. O zaten cezalık bir şey. Yatırımı da başkasına göre yapma oluyor. Mesela kardemird de belliydi senin grafa göre hocam
hayırlısı napalım ky olmaya devam [emoji3]
Sent from my iPhone
Skym böyle aşkın ızdırabına endeks gitti anasının gözüne bunlar eksiye geçmek için can atiyorlar benden bu kadar kozal bnce bunların kralı kozaa ikinci ipek bespara etmez alsın benimkileri tepe tepe kullansın yazıklar olsun 6.03 maliyetli olan ipek leri 5.73 ten verdin cehennemin dibine kadar yolunuz var kozal 56 ya alış girdim gelirse gelir gelmezse amk
Onu kestirmek güç aslında. Teknik falan kurtarmaz. İki haftada 87 den 101 e koştur koştur gitmesinin aşağıda kocaman gapler bırakmasının mantığını çözemiyorum. Banka satışı olabilir diyorum tahminen o da. Şahsen korkuyorum. Ben ciddi çekilmeler beklerim. Bilançolar sonrası olabilir. Yani siz sağlıklı buluyor musunuz? Böyle devam eder mi diyorsunuz?
Sent from my iPhone
Yer İmleri