Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6522 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Lunar yazdıklarında hem fikiriz..fakat yapılması gereken yönetimi elinde bulunduran i.tarman ve m.gökçeni bu yapılan usulsüzlükleri yetkili yerlere bildirmek gün tarih ve saat saat aracı kurumlar dahil masak SPK cimer herkes bir dilekçe ile bildirmeli ben kendi şahsım bunu gerçekleştirdim..

Tacirler
    Ziraat
    Gedik
    İsbnk

Kurumlarından gerçek olmayan kişiler üstünden yapılan işleri bildirdim..
    Mali yönden de bina arsa teçhizat ve değerlemelerin eksik olduğunu (TSKB) sürekli olarak deger tesbit için kullanıldığını ve yanlı olduğunu bildirdim...
    Kişiler hukuksal olarak TC nolu kişiler bir bok çıkmaz. Değerleme durumu ise bu memlekette evlere şenlik sonuçta sana koca bir sıfır otur yerine desem nick inden cari olduğun için bozulabilme durumun var yanı hesap kitap işleri ama sana kocaman bir sıfır verir İsmail amcam

2.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Kardeşim ne çıkarsa sahibine bir sana iki İsmail amcanın AMK koyuyorum kendisine ilet.....artık ****lik pustluk yapamayacak ......
    carkos sessiz yığınların hislerine tercüman oldunuz

3. Bugün satıcı ziraat eğer emeklilik fonu ise emeklilik fonlarına eşşek niyetine taşıtılan mallar sahibine dönüyordur.2 gün sonra anlarız.eğer emeklilik fonu ise olumlu haberler alınacak demektir.

Soru: I t nin sahibi olduğu tahtada emeklilik fonları ,yatırım fonları ve yabancı yatırımcın ın ne işi olur.

Cevap: Bence fonlar it in malını emanetçi olarak taşıyor.yabancıda kesinlikle it e yabancı değildir.ytd

4. [QUOTE=Hasanoğlan;3088082]Bugün satıcı ziraat eğer emeklilik fonu ise emeklilik fonlarına eşşek niyetine taşıtılan mallar sahibine dönüyordur.2 gün sonra anlarız.eğer emeklilik fonu ise olumlu haberler alınacak demektir.

Yıllar önce borsaya yeni girdiğim zamanlarda emeklilik fonları mal alınca sevinirdim. Satınca üzülürdüm ama bir üstadım bana taaa ozaman fonlar satınca sevin cunkü alan adamlar fonlar kadar sabırlı ve aptal olmaz eninde sonunda malı ederine taşır demişti. Şimdi dua edelim fonlar eşeklik yaptığı ağalarına malı veriyor olsun zira 15 sene sonunda durup dururken bedava fiyata 250 k lot ortaya
    cıkmazdı . Sen çimentoya % 40 zam yapılmış ortamda bile hala sacma sapan hareketlerle millete zulum yapabiliyorsan ya insafın yok ya biz hiç birsey bilmiyoruz.
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

5. [QUOTE=beşiktAŞK;3088257]
     Alıntı Originally Posted by Hasanoğlan Yazıyı Oku
    Bugün satıcı ziraat eğer emeklilik fonu ise emeklilik fonlarına eşşek niyetine taşıtılan mallar sahibine dönüyordur.2 gün sonra anlarız.eğer emeklilik fonu ise olumlu haberler alınacak demektir.

Yıllar önce borsaya yeni girdiğim zamanlarda emeklilik fonları mal alınca sevinirdim. Satınca üzülürdüm ama bir üstadım bana taaa ozaman fonlar satınca sevin cunkü alan adamlar fonlar kadar sabırlı ve aptal olmaz eninde sonunda malı ederine taşır demişti. Şimdi dua edelim fonlar eşeklik yaptığı ağalarına malı veriyor olsun zira 15 sene sonunda durup dururken bedava fiyata 250 k lot ortaya
    cıkmazdı . Sen çimentoya % 40 zam yapılmış ortamda bile hala sacma sapan hareketlerle millete zulum yapabiliyorsan ya insafın yok ya biz hiç birsey bilmiyoruz.
    ZİRAAT YATIRIMDAN SATILAN MALLAR TAHMİN ETTİĞİM GİBİ EMEKLİLİK FONUNDAN . BU ZARARLAR EMEKLİ KARDEŞLERİMİZİN .SEBEB OLANLARI NE DİYECEĞİZ BİLEMİYORUM?

6. [QUOTE=Hasanoğlan;3090211]
     Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku

ZİRAAT YATIRIMDAN SATILAN MALLAR TAHMİN ETTİĞİM GİBİ EMEKLİLİK FONUNDAN . BU ZARARLAR EMEKLİ KARDEŞLERİMİZİN .SEBEB OLANLARI NE DİYECEĞİZ BİLEMİYORUM?
    Ne diyeceksin cukkasını dolduran fon yöneticisine afiyet olsun diyeceksin.Her kağıdında aynı operasyonlar oluyor.Kendi beceremediğinde bunları devreye sokuyor.Nasıl olsa bu fon işleride ülkemizde evlere şenlik.

Şimdi sorsan bu fona bu işlem kararını alan yapan kim.İçsel bilgi gizlidir veremeyiz denecek.Arkadaş bu olayı fona yaptığı karlı bir işlem ile ört bas edecek olacak bitecek.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •