Sayfa 293/682 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1.  Alıntı Originally Posted by Fuat Demir Yazıyı Oku
    sen çok dolu mu muhabbet ediyorsun. 3 aydır ağlıyorsun. madem paran bu kadar değerli git faize yatır
    E simdi senin ki ismi hayir agladim mi ben bak sen gozden kacirmissin kayseri mitingi diosun sen istersen 02.11.2018 git orda isbank hissleri gasp ediliyor deyisini dinle fuat

2.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    E simdi senin ki ismi hayir agladim mi ben bak sen gozden kacirmissin kayseri mitingi diosun sen istersen 02.11.2018 git orda isbank hissleri gasp ediliyor deyisini dinle fuat
    Valla burada 10 yıl bile bekleyen varmış. En fazla bizimde 1 yılımız gitsin. Canımız sağolsun. Nasipte ne varsa o bizimdir.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Iste diyorum ya ya yancilar ya avukatlar cikiyor bi sekilde ama ben bos muhabbet disinda bilgilerini paylasan atkadaslara inanin hep tesekkur ediyorum
    Sorduğunuz soruları hisse almadan sormanız gerekmez miydi.

4.  Alıntı Originally Posted by Bankers Yazıyı Oku
    Sorduğunuz soruları hisse almadan sormanız gerekmez miydi.
    Valla yazdıkları ile yaptıkları tutarsız deep arkadaşımızın

Allah akıl fikir versin
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5. Sayın Deepdark kimmiş is btr yazan burdaki uyelerden

6. [QUOTE=MARSLI10;3088853]Sayın Deepdark kimmiş is btr yazan burdaki uyelerden[/QUO neyi yazan anlayamadim

7. Benim bu siteden beklentim;
    Eğer imkanı olan varsa sabah akşam kim almış kim satmış paylaşması
    Haftalık ve aylık değişimi gösteren takasların paylaşılması.

Ama bakıyorum ki bunlar paylaşılmıyor. Yardımcı olanların tüm işleri rast gitsin. Hayırlı Cumalar.

8. 25 ocak

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 293/682 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •