Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Sayın Deepdark kimmiş is btr yazan burdaki uyelerden
[QUOTE=MARSLI10;3088853]Sayın Deepdark kimmiş is btr yazan burdaki uyelerden[/QUO neyi yazan anlayamadim
Benim bu siteden beklentim;
Eğer imkanı olan varsa sabah akşam kim almış kim satmış paylaşması
Haftalık ve aylık değişimi gösteren takasların paylaşılması.
Ama bakıyorum ki bunlar paylaşılmıyor. Yardımcı olanların tüm işleri rast gitsin. Hayırlı Cumalar.
25 ocak
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri