Sayfa 447/809 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Desene sen sunu en baştan. Sayende tahtadaki gerilim azaldı. bizde neselendik bugün. Ama garanti yatırımin hedefi kaçtı kords için? İşlemi oradan yaptirdigin için sordum. Tavsiye etmeden.
    100 bin lot tahtayı gereceğini sanmam ama hafif rahatlatır bana tekrar alma fırsatı verecek mi oraya bakacağız.

2. Peh ben 24 kapar diyordum onu bile gostermeyecekler bu kadar hacime yuh yani.

3. Afferin sana. Diyorsunki hemen ekmek yok. Kaptı kaçtı yapiyosun ha

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hocam görüyorum ki senin pek temettü ile işin yok sana her gün temettü zaten öyle lot olunca. Bizimki fukara işi anlayacağın. Ha bir laf var fakirin çenesi zenginin birseyi gibimiydi neydi. olsun beya herkesin kazancı kalıbı kadar. Bizdeki kaliba yine şükür bunu bulamayan var.
    100 bin lotta olsa 1000 lotta olsa farketmez herkesin parası değerlidir. temettüye oynamayı sevmem ama temettü veren şirketi severim. mesela ben her hesabımı temettü hesabına göre yaparım bana getirisini ev ile kıyaslarım adana bana paramı 6 yılda öderken ev alsam kira geliri 23 yılda ödüyor o yüzden 1 lot bile hisse alsam temettü verimine bakarım. tabi kelepir hisseler bu durumdan müstesnadır.

5.  Alıntı Originally Posted by JOSEF DE SOUZA Yazıyı Oku
    100 bin lot tahtayı gereceğini sanmam ama hafif rahatlatır bana tekrar alma fırsatı verecek mi oraya bakacağız.
    Piyasada lot sıkıntısı yokmuş demekki. Az ve bulunmayanlar değerli oluyor demekki. Pek değeri yok sanırım bunun.

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Ters esen rüzgarlara rağmen yılsonu hedefini tutturma beklentisi demiş iş yatırım
    Ne lan bu tarot falı bakar gibi bi lisan. Ters esen rüzgar neymiş, dolar mı sebep yatırımlar mı sebep favök üretememe mi? Ne bu ters esen rüzgar? don kişot yeldeğirmenimi dönmedi?

7.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Düşenle, kısa vadeli yükselen kanallar arasında sıkıştı.
    Bakalım nasıl bir aksiyon olacak...

1. denemede düşen kanal üzerine çıksa da tutunamadı.
    Pazartesi, düşen kanal değeri (eğim-zamansallık nedeniyle) yaklaşık 9.18TL olacak.
    Güçlenemezse kanal baskısı ile 9TL civarına gevşemesi mümkün.
    Tutunabilmesi durumunda ilk atak 9.50TL ye kadar uzayabilir.
    Karar sürecinde her iki yönde hızlı hareketler olabileceğinden özellikle saatlik, günlük trade edenlerin dikkatli olmasına yarar var diye düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    1. denemede düşen kanal üzerine çıksa da tutunamadı.
    Pazartesi, düşen kanal değeri (eğim-zamansallık nedeniyle) yaklaşık 9.18TL olacak.
    Güçlenemezse kanal baskısı ile 9TL civarına gevşemesi mümkün.
    Tutunabilmesi durumunda ilk atak 9.50TL ye kadar uzayabilir.
    Karar sürecinde her iki yönde hızlı hareketler olabileceğinden özellikle saatlik, günlük trade edenlerin dikkatli olmasına yarar var diye düşünüyorum.
    Hocam eline sağlık, yeni fırsatlar sunacakmi son aldığımız yere dönecek mi? Enteresan hissedir kords, spenc kadar manyaklik var yani bu hissé hareketlerinde. 3 temettü daha verirse maliyeti kurtaracakmiyiz bakalım. Temettü biliyorum şu ortamda pek para etmiyor. Haklısınız 11 de komple satıp şimdi girsem kaç temettü ederdi kimbilir. İşte fark benim için şu bu kadar yıl emek verip o emek verdiklerini bir anda satıp o kadar lotu bir anda alabilecek bir babayiğit değil spenc maalesef. Sanırım kanaatkar davranmam gerekiyor ki yaşamım fazlasına hicbirzaman müsade etmedi. Tavsiye olmadan.

Sayfa 447/809 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •