Alýntý Originally Posted by kýrmýzý Yazýyý Oku
tacirler hisse yoðun portföyü satmýþ.450k lotu vardý verdi.bu senet böle kademede mal yok dur baþlýyým almaya dersin bir bakmýþssýn 200k lot mal almýþýn.kaðýtta tek alýcýsýn bu malýda 8 kurum falan satmýþtýr.biride sattýðý malý 3 4 kademe aþaðý alýþ girmez.ultra zor bir senet.enerji iþiine yaptýðý hatalý yarýrýmýn bedelini tüm þirket ortaklarý ödemekte.yönetim yaptýðý hatanýn farkýnda ancak ülkenin içinden geçtiði atmosfer ortada.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/c...-onay-41084519
Hes’lerin neden alýndýðý malum ama evdeki hesap çarþýya uymadý,normal þartlarda asla o paralara o Hesleri almazlar...Þu aralar sýkýþtým hadi hesleri satayým desen yarý parasýna zor satýlýr,ancak konjonktür yakýnda deðiþecektir,kur gevþemeye baþladý,rekor yaðýþlar ve Hes’lerin olduðu havzadalarda ciddi kar kalýnlýklarý var,elektriðe yapýlan zam ile birlikte Hesler bu yýl kara geçerek bilançolara pozitif katký yapmaya baþlayacaktýr,geçen hafta neredeyse bizim 3 tane Hes kadar üretim yapan Çine Hes 120 milyon tl’ye (23 milyon usd) özelleþti...Umarým artýk þunu iyi anlamýþlardýr,her zaman iyi niyetli olacaksýn,etik kurallarý hiçe saymayacaksýn,þirketi hisseler Lafargedeyse farklý kendindeyse farklý yönetmeyeceksin,niyetin nasýlsa akýbetinde öyle oluyor...ancak son bir kaç yýlda yaþanlardan sonra ben þahsen asla böyle hatalarý tekrar edeceklerine ihtimal vermiyorum,aksi halde bedeli þirketin,üç kuruþ eksik temettü vermek için uðraþtýðýnýz ellere geçmesi olacaktýr...