Sayfa 377/521 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477 ... SonSon
Arama sonucu : 4163 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1. Sn batık satmadı diye umuyorum...bugün hiç gözükmedi...şuanda kendimden çok sn batık kazansın istiyorum bu hissede...sn batık maliyeti 1.21 di bende onunla beraber en azından oraya kadar beklemeye niyetim var...soguk kalnlı olup bu sefer başarcaz...

SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Evirdi cevirdi malı elimizden aldı, yanıldım. Satmasam iyi olacakmış ama en azından karla çıktım. Dostlar kazansın. 11000 lotu aldı benden maalesef.

3.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    Evirdi cevirdi malı elimizden aldı, yanıldım. Satmasam iyi olacakmış ama en azından karla çıktım. Dostlar kazansın. 11000 lotu aldı benden maalesef.
    bazen satarsın yükselir, satmaz beklersin düşer. Keşke satsaydım dersin. bu iş böyle maalesef.

4.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    Evirdi cevirdi malı elimizden aldı, yanıldım. Satmasam iyi olacakmış ama en azından karla çıktım. Dostlar kazansın. 11000 lotu aldı benden maalesef.
    ilk beş-on dakikada 98-99 yapabilir, sonra yukarı bence

5. çok zor artık. 1 lira altına salmaz. salsa idi bu kadar kötü endekste bu kadar alım ve işlem yapmazdı... gerçi alıcı Finansbank normalde sertesi gün satar ama fazla bir alımı yok. 2-3 milyon lotu karşılarlar.
     Alıntı Originally Posted by hceylan Yazıyı Oku
    ilk beş-on dakikada 98-99 yapabilir, sonra yukarı bence

6. patronun alışı ne kadar destekler bilemem ancak bu grafik negatif uyumsuzluk var der fillere ezdirmeyin kendinizi umarım yanlış anlaşılmam
    YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ

7. bu kadar lotun satısa kım yazıyor?
    Ky yazamaz...acıga satıs da yasak.
    Bu kadar lotu satısa kım yazıyor pekı..SATISA YAZILAN BU KADAR LOTU KIM ALIYOR ???

8.  Alıntı Originally Posted by Timmuçin Yazıyı Oku

patronun alışı ne kadar destekler bilemem ancak bu grafik negatif uyumsuzluk var der fillere ezdirmeyin kendinizi umarım yanlış anlaşılmam
    coktan yanlıs anlasıldın...anında bıttınız burada negatıf dıye dıye.yahu 1-2 saat gecseydı oyle gelseydınız barı....10lardan 1 lere gelırken negatıf uyumsuzluk var dıye grafık atsaydın keske

1-2 saat bekleyın barı be kardesım..1-2 saat cok degıl..bı yemegımızı yeseydık..ılle de zehır etmek ıcın ugrasacaksınız...

negatıf uyumsuzluk...10 lardan 1 lere gelırken bır tanesı cıkmaz pıyasaya bı tavan yaptımı hemen damlarlar...
    hayır sabah grafık atmıyorda hısse tavan yapınca baslıyorlar ya bunlar...ıllet oluyorum su tıplere...sabah atacaksın sabah suraya gelırse negatıf uyumsuzluk olur dıyeceksın...TAVAN OLUNCA KOSTURA KOSTURA GELMEYECEKSIN

Sayfa 377/521 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •