işctr uçtu hadi yavrum....![]()
2900 den geçenlerde sattığım bir lotu bugün nihayet 2890 dan aldım.
Ben bu lotu yutun diye değil, tutun diye vermiştim.![]()
![]()
Bir zamanlar 2008 miydi neydi halka arzı vardı işc nin borsada bir o yükseliyor endeksi sırtlıyordu....20 li rakamlardan 34-35 li rakamlara ralli yapmıştı... Tarih tekrarlıyor mu ne?... O zamanlar yükselişi kamunun halka arzı körüklemişti....Şimdiki hikayesi ne acaba?......
Y.t.d.
![]()
Mustafa bey kapa 5 milyar dolarlık ihraç haberi düşünce sert yükseldi. Ama işin ilginci dün işkurda 50 binlerde satışta olan birkaç hissenin hepsi bugün gitmiş bi tane 53 bine satış var gerisinin hepsi 70 küsür binlere çekilmiş her ne hikmetse. İşte pandoranın kutusu burda bence. Buda benim için koyulan satışların tamamen aldatmaca olduğunu gösteriyor
Dün 2 tane 50 binden 1 tane 54 binden 1 tanede 55 binden satış varken bugün sadece 1 tane 53 binden satış var. Soruyorum sizlere dünkü fazladan 3 tane 50 küsür binlerden satmak isteyenler dün satamadı ise bugün niye satışa koymuyorlar? Adamların paraya ihtiyacı olsa hergün emir yollamaz mı? Bizlerde parasız kalmadık mı beyler çoğu zaman? Değil el ihtiyaç var diye kol bacak yeri geldi gövde kestik. Ama bunlar tırnak bile kesmiyor!![]()
İşc değerlensin bu sorun değil sürünsün, ne yapalım. Biz gemileri yaktık. Ama şu unutulmasın. 4.5 milyar sermayeli işc 4.2 lerden 5.8 lere geldi. Elbet bu isa isb iskurun değerine değer katacaktır. Huzurla infa ve birleşmeyi bekliyoruz![]()
Yer İmleri