Alıntı Originally Posted by efet Yazıyı Oku
Rüyanda gördün heralde. Chavez petrolden gelen gelirleri hiçbir zaman halkla paylaşmadı. Göreve gelmesinden geberene kadar hem petrol üretimini düşürdü hem de ailesi ve Maduro gibi yandaşları üzerinden gelirleri kendi cebine attı. Gerçekleri çarpıtarak vicdansızlık yapma, gerçekten cahilliğinden böyle yazdıysan haberleri takip et.



Chávez Says China to Lend Venezuela $20 Billion - https://www.nytimes.com/2010/04/19/w...s/19venez.html
Venezuelan 'daughters of Chavismo' exposed living lavishly overseas - https://www.foxnews.com/world/venezu...ishly-overseas
sn.selka burdaki en kibar insanlardan biridir....Üslup önemli.Sn.selkayla forumlardaki bazı seviyeden yoksun insanlarla konuşur gibi konuşmak hoş olmamış.Sadece bir tavsiye......syglr.