Gedik malları denizle eritiyor.
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gedik malları denizle eritiyor.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Şuan işlem yapan kurum deniz mi acaba ?
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Gedik satıyor ing alıyor
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Altların dolması lazım. 2 tarafa da boş. Ytd
Deutceye virmana devam. 130 bin olmuş. Citi de 254 bin yatırım finansta 300 bin. Sessizce derinden iyi iş çıkarmışlar. Ytd
7 TL yı bakalım bu kez gececek mi geçen buradan dönmüştü...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Bu işlem haçmiyle yuzde 4 ilğinç....
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer İmleri