Artan

119,90 10 18:10
119,00 9.98 18:10
89,25 9.98 18:10
19,84 9.98 18:10
10,15 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

27,72 -10 18:10
266,25 -9.97 18:10
12,11 -9.96 18:10
4,31 -8.69 18:10
18,88 -8.26 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.611.550.569,16 18:10
9.634.403.182,10 18:10
8.770.191.589,13 18:10
6.677.173.059,35 18:10
6.431.362.293,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bizde sorun yok dolarıyız biz🤣🤣
    O son kontrat kapandığında,
    O son devalüasyon geldiğinde
    İnsanlar VIOP'un tamamen TL'den oluştuğunu anlayacaklar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    O son kontrat kapandığında,
    O son devalüasyon geldiğinde
    İnsanlar VIOP'un tamamen TL'den oluştuğunu anlayacaklar.
    O gün gelecek mi? Belki o gün gelmemesi yada o günlerin gelmemesi için viop ve fx piyasaları oluşturuldu.
    Apple ın yarım elmadan kullandığın telefonu oluşturması gibi sevgili dostum.
    Unutmamak gerek develüe oldu ve gariptir ki MB 19 milyar usd artı yazdı. Neden?
    Tekrarı olmayacak olsada ikinci tepe olur develüe olmaz.
    Saygılar

Alıntı Originally Posted by pawn stars Yazıyı Oku
    O gün gelecek mi? Belki o gün gelmemesi yada o günlerin gelmemesi için viop ve fx piyasaları oluşturuldu.
    Apple ın yarım elmadan kullandığın telefonu oluşturması gibi sevgili dostum.
    Unutmamak gerek develüe oldu ve gariptir ki MB 19 milyar usd artı yazdı. Neden?
    Tekrarı olmayacak olsada ikinci tepe olur develüe olmaz.
    Saygılar
    VIOP kasko primi gibi çalışıyor. Ama düşün ki o gün büyük bir tufan koptu.Tüm arabaların camları kırıldı. Aynı gün sigorta şirketi cam bedeli olan 100TL'yi milyonlarca kişinin hesabına yatırdı. Ama dikkat elinde 100TL olan milyonlarca camı kırık araba olduğunu düşün. Ve bu arabaların ellerindeki 100TL ile camcıya uğradıklarını.

Bunu gören camcı milyonlarca kişiye 100TL'ye o camı takar mi?. Hadi takmak istedi, piyasada o kadar cam var mı?.

Herkes o camı talep ettiğinde sigortanın hesaba geçtiği 100TL bir işe yarar mı?

VIOP'ta fiziki teslimatlı kontratlarda bildiğim kadarıyla mümkün, ama nedense merkez hep TL uzlaşmalıdan gidiyor.

Yüksek volatilitede TL'de her zaman uzlaşılabilecek mi?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    VIOP kasko primi gibi çalışıyor. Ama düşün ki o gün büyük bir tufan koptu.Tüm arabaların camları kırıldı. Aynı gün sigorta şirketi cam bedeli olan 100TL'yi milyonlarca kişinin hesabına yatırdı. Ama dikkat elinde 100TL olan milyonlarca camı kırık araba olduğunu düşün. Ve bu arabaların ellerindeki 100TL ile camcıya uğradıklarını.

Bunu gören camcı milyonlarca kişiye 100TL'ye o camı takar mi?. Hadi takmak istedi, piyasada o kadar cam var mı?.

VIOP'ta fiziki teslimatlı kontratlarda bildiğim kadarıyla mümkün, ama nedense merkez hep TL uzlaşmalıdan gidiyor.

Güzel ifade..o tufanı, beklemek ile alakalı... Kıyamet gibi.
    Ya olursa... Peki olmazsa.
    Talika yı unutmamak gerek.
    Saygılar sevgili rxpu

Alıntı Originally Posted by pawn stars Yazıyı Oku
    Güzel ifade..o tufanı, beklemek ile alakalı... Kıyamet gibi.
    Ya olursa... Peki olmazsa.
    Talika yı unutmamak gerek.
    Saygılar sevgili rxpu
    Beni öldüremeyen çok daha güçlü kılar.
    O nedenle ben hep bir tufan geldiğinde beni öldüremeyeceği pozisyonda olmayı kurgularım.
    Tufanın gelmeme ihtimalini fazla ön plana çekmek , es kaza tufan geldiğinde hayatta kalmayı zorlaştırabilir.

Saygılar bizden.

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Beni öldüremeyen çok daha güçlü kılar.
    O nedenle ben hep bir tufan geldiğinde beni öldüremeyeceği pozisyonda olmayı kurgularım.
    Tufanın gelmeme ihtimalini fazla ön plana çekmek , es kaza tufan geldiğinde hayatta kalmayı zorlaştırabilir.

Saygılar bizden.
    Kaybeden tarafta olmayacağın kesin dostum. Ama kazanan tarafta olacağın şüpheli olur tabirin ile. 20 senede 1 günü beklemek, diğer günleri boşvermek gibi bişey.
    Yinede gönlünce olsun.
    Bol kazançlar Saygılar

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku

O tufanın gelmemesi için elinden geleni yapıyorlar. Şu secimler geçse, piyasadan TL'yi sağlam cekicekler. 2-3 sene civi cakmak yok. Esnaf siftah yapamıcak..Metrobuse talim olucak herkes.

Bunlar olmazsa, o zaman tufan gelebilir.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku

Böyle bir riski algılayan uzlaşma günü öncesi veya çok daha sağlama almak istiyorsa bir kaç gün öncesi VİOP tahmini getirisi ve serbest kalacak teminatı kadar TL kredi kullanarak dövize geçebilir, hatta fiziki çekebilir. Bir kaç günlük kredi faizi sözkonusu riskin sigorta primi olur.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •