Sayfa 65/217 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
Arama sonucu : 1734 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Seçimde Hile mi hazımsızlık mı

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    hatırladım merak etmeyin, ysk aynı talebi chp ve hdp den de almış geçtiğimiz seçimlerde ve lehte karar vermiş bu ortaya çıkınca bir sessizlik oldu chp nin planları alt üst oldu,

dolayısıyla haksızlık itirazlarınız kadük kaldı, geçersiz yani, bu nedenle ysk chp nin başvurusunu yersiz ve gereksiz buldu

peki siz kabul ediyormusunuz bu sonucu, bakın partinizden gık çıkmıyor ?? hatta bizzat şerit değiştirmeye çalışanlar kendileridir

ha bu arada bist rekorlara koşuyor dolar çakılıyor,demekki piyasalar sonucu çoktan kabul etti işine gücüne bakıyor

bizde işimize gücümüze bakıyoruz durmak yok yola devam
    kıvıracağınız baştan belli idi,yok geçen seçim de şu olmuş,bu seçim de şu olmuş meselesi değil,yazınızı buraya copy yapacağım onun üzerine bir daha düşünün,ayrıca benim partim chp değil,mhp dir onuda bahçeli gidene kadar askıya aldım,rafa kaldırdım....

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. HÜLOGGG VER MEHTERİ !!
    AKP, Berlin’in kucağına düştü: Almanya’dan ekonomik destek istediler!Geçen hafta Washington’da yapılan G20 toplantısında Türk ekonomisin içinde bulunduğu “zor durumdan” kurtulabilmesi için olanaklar arandığını belirten Şimşek, Bild gazetesine, “Bunun için de Almanya’ya ihtiyacımız var” dedi.
    Ankara’nın bu taleplerini yeni olmadığına dikkat çekilen haberlerde, son gerginliklerin ertesinde böyle bir talebin gelmesinin yine de şaşırtıcı olduğu savunuldu.
    Federal Almanya Maliye Bakanı Wolfgang Schäuble, geçtiğimiz günlerde gazeteci Deniz Yücel’in süren tutukluluğuna dikkat çekerek, ekonomik bir destek verilmesinin kolay olmadığını hatırlatmıştı.
    Schäuble ile Şimşek’in bu ekonomik yardım konusunu bir süredir konuştuğu, ancak referandum sürecindeki suçlamalarla kesintiye uğradığı da Alman medyasının son haberlerinde yer aldı.

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 65/217 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •