BIST de hesaplanmayan bişey olmadı. Sadece IMF olayı biraz heyecan yarattı o kadar.

FED in faiz artırmaması ile 105 geçildi ama yeni para girmiş olmalıki realizasyona geçtiler.

Her ne kadar IMF ile işimiz olmaz deselerde, adamların doğru dan çok yalan söylediklerini bildiğimizden, IMF olayını kimsenin dışlamadığından eminim.

Ocak ayı gelirimi altın takviyesine yatırmıştım ancak çok az bir nakit kalmıştı. Onuda önümüzdeki hafta senete takviye için kullanayım. IMF olayı seçimlerden sonra gerçekleşirse, altından zarar senetten kazanç göreceğimden, seneti ihmal etmeyeyim.

Rezillik yaw... Altın çıkarsa senet iniyor, senet çıkarsa altın... Bu tarz oyundan hiç memnun değilim ama geçen yılki al papazı ver papazı olayı ile USD nin fırlaması sonucu bu tür oyuna mecbur kaldım...

IMF olursa çok değişik oluyor, olmazsa çok daha değişik.

Benim gibi IMF ya olur ya olmaz her iki ihtimalede yatırım yaparsan, ölmeden yaşarsın.

IMF anlaşması olur senet çıkar altın düşer, yada IMF ile anlaşma olmaz, senet düşer altın çıkar diye yatırım yaparsan, ancak iyi kazabilirsin. Ama tutmazsa büyük zarar yazarsın.
Bu kumar değilde nedir.?

Her neyse, hafta sonu bilime odaklanmalıyım, başgan yazı bekler.

Keyfim de yok, yarınmı yazsam...

Bu arada, IMF söylentisi ile 100bin geçildi ise, önümüzdeki hafta 100 bini aşağı geçme ihtimalimiz var demekti. 90 binden 105 bine kadar gelen endekse yapılan ciddi alışlar şaşırtıcıydı...