2 lot numunelik duruyor 1000 tl de olsa 40000 tl de olsa umrumda değil filim seyreder gibi seyrediyorum artık
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 lot numunelik duruyor 1000 tl de olsa 40000 tl de olsa umrumda değil filim seyreder gibi seyrediyorum artık
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
özelden bana yazılanları bir bilseniz.roman olur.....![]()
onlar da bana soruyor nereye gider diye. ha ha ha. sayın efe kuzey...
17 EKIMDE ,TAM 418 LOT ,3234 LIRA FIYATTAN .IŞLEM GÖRDÜ,BUGUNSE BU FIYATA SADECE 75 LOT SATIŞ GELDI ,
18 EKİMDE İSE 364 LOT 3881 LIRA FIYATTAN IŞLEM GÖRDÜ.yarınkı tavanda bu fıyat, ne olacak bılemeyız, ancak tahmınde bulunabılırız.17,18 ekımde ,hısse 1200 lerden başlayan tavan serısıne bu kağıda göre cıddı satış yıyerek son verdı .
Şımdı yarın ne olacak ,buradakı herkez mutabıktır buyuk ıhtımal tavan olacak .en kötü bugün 3234 lıradan alamayan 193 lot yarın gene alıcı olacaktır tavandan.soru bunun ne kadarı karşılanır satıcı tarafından ,hülasa eğer bugünkü gibi kısıtlı satış gelırse tavan serısı görurüz, 3 olur 5 olur onu kımse bılemez takı yoğun satış gelene kadar, orada bıter ve yenı bır haber veya tasarının artık meclıse gelmesı üzerıne gene başlar, bu böyle gıder, beklentımızın tamamı karşılana kadar .Bu yazdıklarım elınde hısse olan ve beklentılerımızın aynı olduğu ortaklar ıçın yazdım. KISACA YTD......
Yer İmleri