Sayfa 354/682 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1. Günlükçüler ayrılsada yolumuza devam etsek arkadaşlar. Satılık tek lotum bile yok.İs yatırım ne var ne yok topladı bu arada.YTD.

2. Alıcılar satıcılar eşleşmeler ne alemde arkadaşlar

3. Eşleşme 18 fiyat 4400
    Eşleşme dışı yok

4. Tahtadaki kademeleri paylaşabilecek varmı?

Teşekkürler.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

5. KİMSENİN YER DEĞİŞTİRDİĞİ YOK KAYDA DEĞER.

6.  Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Hadi kurucunun vasiyette yeri belli.Ama A ve B nin durumu nedir?Ne olacağı belli mi?
    Örneğın her imtiyazlı hisse imha olacak veya değerine gelecek diye kaide var mı?
    Örnek krdmA ve krdmB borsada işlem görüyor ve yerlerde...İmtiyazlı hisseler yönetim hisseleri ama borsada daimi işlemde....

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kardemir a ve b sermaye arttırımıyla sürekli arttırılmış ama sabit kalmamış...

sermaye 1 milyon tl iken 29 bin olan iş B sermaye 4.5 milyar olmuş hala 29 bin....
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

7.  Alıntı Originally Posted by yatayseyir Yazıyı Oku
    kardemir a ve b sermaye arttırımıyla sürekli arttırılmış ama sabit kalmamış...

sermaye 1 milyon tl iken 29 bin olan iş B sermaye 4.5 milyar olmuş hala 29 bin....
    Dediğiniz doğru.Ama ben onu demiyorum.KrdmA ve B borsada işlemde.İmha edilmemiş.Yani işA ve şB de aynen böyle devam edemez mi?Hiçbir şey olmamış gibi.Hazine alınca NEDEN İŞA VE İŞB yi imha edecek veya durumunu değiştirdcek...
    Birde A ve B iş C nin belli bir katı herhalde.Olası sermaye artırımında A ve B ye işC veriliyor.İşC düşüşte...Mesela kaç tane verilebilir veya kaç katı...???
    Bu hesabı bilen var mı?

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 354/682 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •