HZ. yusufun filmi aklıma geliyor dostlar...o filmde firavun ilk rüyasında 7 kuru buğday başağı ve 7 adet yeşil buğday başağı görüyordu...aradan bir süre geçtikten sonra ikinci rüyasında nil nehrinden 7 zayıf ineğin çıkarak otlamakta olan 7 semiz ineğe saldırıp onları yediklerini görüyordu..
hz .yusuf da yorum yaparken birbirine benzer iki rüyanın görülmesi halinde o rüyanın kesin gerçekleşeceği anlamı çıktığını söylüyordu..benim bu iki rüyam da bana göre birbirini teyit edecek şekildedir...
birinci rüyamda hissenin çok çıkacağı ve ellerim ve ceplerimin para ile dolacağını görüyordum...ikinci rüyamda ise hiç zahmet çekmeden itibarımın çok artacağı anlamı çıkıyor...yanlız bu durum nazarı da üzerime çekeceğini işaret ediyor...
30 luk koli yumuartası ise hissenin ederinin 30 tl olacağını ama oraya kadar çıkmayıp biraz boşluk kalacağını işaret ediyor...
artık hayırlısı diyelim...rüyaya göre pozisyon almamıştım...bu rüyalar beni pozisyonumda daha kararlı kıldı...umarım tüm ky dostlarımız bu hisseden iyi kazanır...
ben hepimize başarılar diliyorum..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri