Sayfa 34/656 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 5245 madde; 265 - 272 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by Traderix Yazıyı Oku
    25 30 yumurta olmasi 25 30 a gelmesi olarak yorumlayalim bjz
    Öyle bişey olursa hoca diye yakalriz sizi
    Anaaa ben de aynen bu şekilde düşündüm trederix kardeşim. Evrene mesajı gönderelim buradan olursa ne ala olmazsa mualla

2.  Alıntı Originally Posted by Traderix Yazıyı Oku
    25 30 yumurta olmasi 25 30 a gelmesi olarak yorumlayalim bjz
    Öyle bişey olursa hoca diye yakalriz sizi
    Orayı hiç düşünmemiştim. .Ama yorumunu beğendim. ..😅😅😅

3. HZ. yusufun filmi aklıma geliyor dostlar...o filmde firavun ilk rüyasında 7 kuru buğday başağı ve 7 adet yeşil buğday başağı görüyordu...aradan bir süre geçtikten sonra ikinci rüyasında nil nehrinden 7 zayıf ineğin çıkarak otlamakta olan 7 semiz ineğe saldırıp onları yediklerini görüyordu..

hz .yusuf da yorum yaparken birbirine benzer iki rüyanın görülmesi halinde o rüyanın kesin gerçekleşeceği anlamı çıktığını söylüyordu..benim bu iki rüyam da bana göre birbirini teyit edecek şekildedir...

birinci rüyamda hissenin çok çıkacağı ve ellerim ve ceplerimin para ile dolacağını görüyordum...ikinci rüyamda ise hiç zahmet çekmeden itibarımın çok artacağı anlamı çıkıyor...yanlız bu durum nazarı da üzerime çekeceğini işaret ediyor...

30 luk koli yumuartası ise hissenin ederinin 30 tl olacağını ama oraya kadar çıkmayıp biraz boşluk kalacağını işaret ediyor...

artık hayırlısı diyelim...rüyaya göre pozisyon almamıştım...bu rüyalar beni pozisyonumda daha kararlı kıldı...umarım tüm ky dostlarımız bu hisseden iyi kazanır...

ben hepimize başarılar diliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. rüyaların bir kısmı gelecek ,bir kısmı şimdiki zaman , bir kısmı da geçmiş ile ilgilidir....herkes rüya görür..ama herkes rüyasının anlamını bilmez...rüya ilmi bir haktır ve bu ilmi yüce ALLAH dilediğine verir...Hz. Yusufa verildiği gibi...tabi günümüzde bu büyük ilme tam hakkıyla sahip olan kişiler yok gibidir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Citi de 12.500 lot satış var bir satış daha yerse düşündürücü.

takaslarda

7. 7,36 yı gördüğünden beridir hisse hacimsiz gevşiyor..ALLAH sonumuzu hayır etsin...bakalım neler olacak ?? bende çok merak ediyorum...

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    sn.Katti yabancı alım satımında bir değişiklik varmı hoş son gunlerde alan satan da kalmadı ama...
    Son takasa göre iş bankaaı 78
    95.000 yatırım finans 294.000 citi 263 deutce 252 bin olmuş. Ytd

EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Sayfa 34/656 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •