Eline al yanyana bak þöyle yk kurullarýna falan.Gerisini de sen kimsin bilmeden tek kelime etmem.Ben hiç patron yanlýþý savunmadým burada.Savunmamda.Patronda insan o da yanlýþ yapar yapabilir kasýtlý olmasýn yeter ki.Ben dipnotlarda bile olan þeyleri burada yazdýk diye bile incider ile itham edilirken burada kelime edermiyim bir daha.Mümkün deðil.Ben çok þey yazdým yazabileceði kadarý ile topicde var.Tek yanýlgým deðerleme o da ne gelen rakam çok baþarýlý olmasa da bu hisse yine 2,20 ler olmamalýydý.

Aha yazýyorum 2,20 de gerekirse banka kredisi çekerek bile olsa hisse geri alým yapmalýlardý. Bunu yazmam bile bu topiðe fazla hiçkimse kusurumabakmasýn.Hayýr gelirim burada riskin erken saptanmasý komitesini 9 aylýk bilanço sonrasý savunurum o zaman deðiþtin dersin.Ne dedim hisse 2,20 oldu çok iyi mi oldu dedim?Rahat býraksaydýnýz ben yine gerekenleri yapar burada da yazardým.O yüzden yanlýþ anlaþýlmalara sebebiyet yaratacak hiçbirþeyi yapmayacaðým bundan sonra burada.

Bundan sonra göz önünde olarak en ufak bir çabam bile olmayacak yazdým çok önce madem herþeyi biliyorsun bunu da bilmen lazým.