Sayfa 164/597 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Harbi artık nasıl bir kafan varsa bende o kafadan istiyorum.ve şu BTCIM işini birisi kafamdan resetlesin istiyorum.Sen var ya nasıl bir kayaya tosladığını anlamayacak durumdasın.Ben seni bir sobelerim bir daha saklanbaç oynamazsın.Sobelenenler belli bar gıkları çıkmıyor.Buna bari uyan artık.Çünkü çok pis yaparım benim tersim hiçbirşeye benzemez.Sana gelene kadar burada en az 4 kişi var ilk sıraya yükselmekte yerinde olsam bu kadar ısrar etmem.
    Tamam tamam,sakin ol şampiyon.anladık vahşi batının en hızlı kovboyu sensin.ancak cevap bulamayınca bu kadar agresifleşmene ve tehtit savurmana gerek yok.sonuçta tehtitte bulunmakta bir suç değilmi ve bu topik kurallarına da uymaz.

2. Ben seni tehdit etmedim.Benim tersim gerçekten çok pistir.ve burada gereçekten sıra sana gelmez.bazılarıyla da o hesabı yüz yüze göreceğiz bunu çok iyi bilsin.

Bişey daha yazayım hani herşeyi çözmüşsün ya.Adam mal alıyor mallar kucağında kalınca burada gücü de yetmeyince son umut yok gemi yanaştırdım yok şilep yanaştırdım diyor.Hadi seni geçtik burada en başta işi bu iş olanlar ayakta uyuyor.Benim Allahtan başka kimseden korkum yok.Çünkü reelde birinden korkulacak bir işin içine beni hiç kimse ve hiçbir para sokamaz.Helede Ky aleyhine bir işin içine.Ama bak İ.T ve yancıları benden korksun.

Ben müşterileri komisyon adı altında söğüşleyen bir aracı kurumda oturmayı çok iyi bilirdim.Bizim ömrümüz bu işlerin karşısında geçmiş bana hiçbir Allahın kulu şurada ettiğin lafların bir kısmını bile edemez.Beni bilenler var burada eğer o taraklarda bezim olsa hiç merak etme sana bırakmazlar.

Ama tekrar tekrar yazayım senin bu yazdıklarımı anlayacağını hiç sanmıyorum sen takıntılarına yine aynen devam edeceksin.Ta ki gerçekler en sonunda yüzüne tokat gibi çarpana kadar.

Bir de bak ky almış satmış ben bunlara takılmam.Allah ne kadar Ky varsa daha çok versin zerre gözüm olmaz.Herkes şunu bilir kazanan bir sisteminiz varsa değil beni George Soros u bile dinlemeyin.Ama şimdi bak ben bunu yazdım ya sen gidip bundan SOros un fonuna yatırım yapın gibi bir anlam çıkarırsan hiç şaşırmam.Gerçekten bu durumdasın.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 07-02-2019 saat: 15:54.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. Ben birde "uzak durun"dediğim yazımı gösteremediniz.cevap alabilseydim mutlu olrdum.Benim yaptığım 3 kuruşluk menfaat değil,deveden kıl kopartmak.Paton verdiği söylediği sözleri yerine getirmezken bizlerin binleri hiç olurken ona toz koklattığın yok.bir kaç cılız söz.2006 G.K dan sonra ne değişti fabrika çokmu iyi yönetiliyor.borsada tahta tavan tavan mı gidiyorda 180 derece döndünüz,Lounar bey.bu ve yukarıdaki sorulara kıvırmadan ve tek tek cevap beklerim şahsen.hadi size hatta varsa ekibinize bu gece ödev.Bütün gelmiş geçmiş arşivi tarayın.on kere düşünün lafsını kabul etmem burda bir tercih söz konusu.kesin yargı belirtmeli.aynen sizlerin anzer balı yiyeceğiz.a-101 balı değil dediğiniz gibi.kalın sağlıcakla.
    Son düzenleme : Badi; 07-02-2019 saat: 16:34.

4. Daha nasıl uzak durun yazacan.Biz pazarlıyormuşuz sende bizimle ilgili bilgilendiriyormuşsun ya Ky yi.Sen benden aslında hiç cevap gerçekten bekleme ve de bu topicde bulunan diğerleri.

Bak bu da kulağına küpe olsun.Bizim paket mallar güneş görmeyeli çok uzun yıllar oldu.Bu hisse hak ettiği yere gelene kadar da görmez.Öyle atlayıp hoplayıp zıplayacağım hissenin topiğinde ben yazı yazmam.Ha biz öyle burada yatırımcıyım ayağına yatıpta Nette artıda olanlardan da değiliz.Kendi tasarrufumdur beni bağlar.Aha sana topic bize karşı elinde bilgi belgen varsa ya da olan varsa elinden geleni ardına koymasın.Ama burada daha fazla kendime-bize iftira attırtmam hakaretlere sessiz kalmam.Onun dışında yazı yazmam.Çünkü küçük yatırımcı beni bağışlasın burada öyle şahıslar var ki onlar varken zerre bilgi paylaşmam.Şimdi düzgün yatırımcı olan herkese hayırlı bol kazançlar dilerim.

Not : Yazdıklarımdan saçma sapan anlamlardırmalar yapıp işlem yapıp yarın birgün o işlemlerin sorumluluğunu da hiçkimse bana yüklemeye kalkışmasın.Ben zaten yeteri kadar kelimeleri seçerek yazıyorum.Hatta beni mecbur bırakmazsanız para versenizde yazmam-yazdırtamazsınız.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Daha nasıl uzak durun yazacan.Biz pazarlıyormuşuz sende bizimle ilgili bilgilendiriyormuşsun ya Ky yi.Sen benden aslında hiç cevap gerçekten bekleme ve de bu topicde bulunan diğerleri.

Bak bu da kulağına küpe olsun.Bizim paket mallar güneş görmeyeli çok uzun yıllar oldu.Bu hisse hak ettiği yere gelene kadar da görmez.Öyle atlayıp hoplayıp zıplayacağım hissenin topiğinde ben yazı yazmam.Ha biz öyle burada yatırımcıyım ayağına yatıpta Nette artıda olanlardan da değiliz.Kendi tasarrufumdur beni bağlar.Aha sana topic bize karşı elinde bilgi belgen varsa ya da olan varsa elinden geleni ardına koymasın.Ama burada daha fazla kendime-bize iftira attırtmam hakaretlere sessiz kalmam.Onun dışında yazı yazmam.Çünkü küçük yatırımcı beni bağışlasın burada öyle şahıslar var ki onlar varken zerre bilgi paylaşmam.Şimdi düzgün yatırımcı olan herkese hayırlı bol kazançlar dilerim.

Not : Yazdıklarımdan saçma sapan anlamlardırmalar yapıp işlem yapıp yarın birgün o işlemlerin sorumluluğunu da hiçkimse bana yüklemeye kalkışmasın.Ben zaten yeteri kadar kelimeleri seçerek yazıyorum.Hatta beni mecbur bırakmazsanız para versenizde yazmam-yazdırtamazsınız.
    Yahu gene cevap yok.Benim yazmadığım şeyle beni otham edip algı yaratıyorsun.göster dediğimde fasafiso şeyler yazıyorsun.diğer sorulara zaten cevap yok.sen sor ben bütün sorularına cevap vereyim.yazdıklarımın daima arkasındayım.
    Sen sordun neden sadece bizi eleştiriyorsun diye bende seni patronun yanlışlarını sadece siz savunuyorsinuzda ondan dedim.Azıcık cılız söz,yarım ağız konuşmakla ben patronuda çok eleştirdim demekle olmaz.tekrar soruyorum.2006 dan sonra ne değiştide siz de değiştiniz.

6. Eline al yanyana bak şöyle yk kurullarına falan.Gerisini de sen kimsin bilmeden tek kelime etmem.Ben hiç patron yanlışı savunmadım burada.Savunmamda.Patronda insan o da yanlış yapar yapabilir kasıtlı olmasın yeter ki.Ben dipnotlarda bile olan şeyleri burada yazdık diye bile incider ile itham edilirken burada kelime edermiyim bir daha.Mümkün değil.Ben çok şey yazdım yazabileceği kadarı ile topicde var.Tek yanılgım değerleme o da ne gelen rakam çok başarılı olmasa da bu hisse yine 2,20 ler olmamalıydı.

Aha yazıyorum 2,20 de gerekirse banka kredisi çekerek bile olsa hisse geri alım yapmalılardı. Bunu yazmam bile bu topiğe fazla hiçkimse kusurumabakmasın.Hayır gelirim burada riskin erken saptanması komitesini 9 aylık bilanço sonrası savunurum o zaman değiştin dersin.Ne dedim hisse 2,20 oldu çok iyi mi oldu dedim?Rahat bıraksaydınız ben yine gerekenleri yapar burada da yazardım.O yüzden yanlış anlaşılmalara sebebiyet yaratacak hiçbirşeyi yapmayacağım bundan sonra burada.

Bundan sonra göz önünde olarak en ufak bir çabam bile olmayacak yazdım çok önce madem herşeyi biliyorsun bunu da bilmen lazım.

7. Tamam tamam biz sizinle anlaşamıyacağız.Bu lafları benim zorlamamla burada zoraki yazıyorsunuz,yumuşatılmış şekilde.hiç 2006 yılı öncesi yazılarınızdaki gibi değil.hani patronada bi şeyler söyliyeyimde ky yide memnun edeyim der gibi.ne şiş yansın ne kebap misali.kusura bakmayın veya bakın siz bilirsiniz.
    Ha bak senet yükselişe geçti demek ben kimsenin adamı değilmişim.
    Son düzenleme : Badi; 07-02-2019 saat: 18:34.

8. Siz önce bu topiği çözümleyin diğer sorduğunuzun hiçbir önemi yok.Sizi katmıyorum çünkü sizi reelde tanımıyorum ; benim-bizim dürüstlüğümüzü haketmeyenlerin olduğu yerde inanın çok çok çok fazla konuşturdunuz beni.

Sayfa 164/597 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •