Sayfa 534/1013 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Öyle yada böyle FED kaşla göz arasında 320 milyar dolar para çoğaltsada, şimdilik faiz arttıracağım-ceğim-cağım diyebilen tek MB'sı ve ben öyle olacağına pek inanmasamda bilanço küçültmeye en yakın aday..ECB negatif faizden önce bir kurtulsun hele..selamlar..

Yok öyle patinaj-geri sarma..Tanrının yatrattığı en büyük istihdamcıya yakışmaz..

Trilyonlarca dolar memleketine geri dönecek mi?..

Trump vergi reformunda kurumsal vergilerin yüzde 15'e indirilmesini istiyor

ABD Başkanı Donald Trump, ekibine, vergi kısıtlamalarını bütçe açığı endişelerinin önüne koymak istediğini belirtti

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'daki ekibine, kurumsal vergileri yüzde 15'e indirecek bir vergi planı taslağı oluşturmaları için*daha hızlı*çalışmalarını emretti. Konuyla alakalı bir kişinin dediğine göre, Trump, yardımcılarına, vergi kısıtlamalarını, bütçe açığını artırmamak adına bulunulacak girişimlerin önüne koymak istediğini belirtti.

Bu kişinin dediğine göre Trump, geçtiğimiz hafta Oval Ofis'te yapılan toplantıda, ekibine, büyük bir vergi kısıtlaması istediğini dile getirmişti. Vergi planlarının gelirlerinde azalma ise Trump için daha az önem arz ediyor. ABD Başkanı, ekibinden vergi planını Çarşamba gününe kadar hazırlamalarını istiyor.

Süper Mario memleketini kurtarmak zorunda.....

Fitch Ratings has downgraded its rating on Italy's long-term debt, citing the country's huge debts, stagnant economy and divided politics.

Fitch cut the country's rating from BBB+ to BBB, one notch above junk-bond status. Fitch says the outlook for the debt is stable.

Italy's government debt equaled 132.6 percent of the country's economic output last year, one of the highest figures in the developed world and well above its debt targets. Italian banks are struggling with bad loans, and bailouts are planned for three of them. The Italian economy is dragged down by an aging workforce and low productivity. Fitch expects it to grow just 0.9 percent this year, same as last year.

Yaw benden başka yazan niye yok..

Sn. Flash crash yolda mı, geliyor mu?

Sn Powerpc'de gözükmüyor..

Üç korner bir penaltı oldu mu?..

5.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Yaw benden başka yazan niye yok..

Flash crash yolda mı, geliyor mu?

Sn Powerpc'de gözükmüyor..

Üç korner bir penaltı oldu mu?..
    Sn.Kreş ceza almış olabilir

Ayrıca dün gece biz geç yattık malum Fransa seçimleri şimdi herkes yorgun, birde dolar bugün tüm dünyada dayak yedi, halbuki tüm dünyaya dayak atmak için sağa sola gemi yollamışlardı, Trump yarında dağ fare doğurursa işin rengi hepten değişecek gibi

Not: Demek ki dün yoklama alsak siz yokmuşsunuz
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

6. ** kadın 64 yaşında , sen 39 yaşındasın, evlendin, önünde umut ve mutluluk var, sen bundan birini seçeceksin, umut seni fakirliğe , mutluluk ise yanlış kararlar almaya itecek, hangisini seçerdin?
    10 puanlık uzman sorusu
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

7.  Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    ** kadın 64 yaşında , sen 39 yaşındasın, evlendin, önünde umut ve mutluluk var, sen bundan birini seçeceksin, umut seni fakirliğe , mutluluk ise yanlış kararlar almaya itecek, hangisini seçerdin?
    10 puanlık uzman sorusu
    Wallaha hocam Fransa'da nasıl bir yokluk varsa artık adam buna kalmış, dün yazacaktım ama yanlış anlaşılır diye yazmadım, sırf bu yaptığı evlilikten dolayı bu adama oy vermezdim...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Bende bu gidisatin sonunu gercekten merak ediyorum. Benim icin tarihi bir deneyim olacak. Halkin en az %80 dolarin daha cok yukselecegine inaniyor ve firsat buldukca dolar aliyor.
    Yilbasindan bu yana dolar mevduatlari 13-14 milyar-$ artmis..Birde bu sure zarfinda bunun en az bir o kati kadar vatandas serbest piyadan alip yastik altina koymustur....

.
    halkın %80'i mi dedin ?? çok az söylemişsin, en az %99 demeliydin

son bir kaç ayda yüzlerce kişiyle dolar muhabbeti yaptım, doların 'geçici bile olsa bir süre için düşmesinin' de bir ihtimal olduğunu düşünen tek bir kişiye rastlamadım, bu kişiler simitçi/boyacı vs değil, hepsi iş dünyasından, yönetici yada patron

bu derece sağlam ve yaygın inanca en son 2003 yazında rastlamıştım.. o tarihte dolar tarihte ilk defa düşmüştü, zirvesinden %10 kadar.. doların her daim yükselmesi kabulüne dayalı paradigma çökmüştü.. 2002 ortasından 2003 nisan'a kadar 1.60- 1.70 aralığında dolar maliyeti yapanlar, nerdeyse on sene beklediler nominal bazda maliyetlerini kurtarmak için (TL kalanlar dolar bazında %200+ yaptı aynı dönemde

Sayfa 534/1013 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •