Sayfa 166/597 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by OZDEMIR1 Yazıyı Oku
    Sayin Vesper, Bilanconun duzelecegi ve sikintili surecin geride kaldigi kuvvetle muhtemel degil mi ?
    Bence biraz erken kacmissiniz gibi geliyor.Yinede gonlunuzce olsun dilerim.
    Eyvallah..Gönlümüzü başka güzele kaptırdık diyelim.Taşıyabilen elbette sonunda çorbayı içer. fıtrat meselesi..bizimki biraz daha atraksiyonlu...Fırsat bulursam yine ilgilenirim.Başka kağıt taşıyıp burada yazmak da onu göstermez mi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Eyvallah..Gönlümüzü başka güzele kaptırdık diyelim.Taşıyabilen elbette sonunda çorbayı içer. fıtrat meselesi..bizimki biraz daha atraksiyonlu...Fırsat bulursam yine ilgilenirim.Başka kağıt taşıyıp burada yazmak da onu göstermez mi.
    Hersey kalbinizce olsun.
    1 .Doviz deki hareketin olumsuz yansimasinin, bilanco uzerindeki baskisi azaldi.
    2. Cimento fiyatlarina gelen %40 lik zam faaliyet karini olumlu etkileyecek onemli bir gelisme
    3. Elektrik fiyatlarina gelen zamlarin olumlu etkisi.
    4. HES lerde yasanan doluluk orani.
    5. Donemsel olarak sektorun canlilik yasayacagi aylara yaklasilmasi
    6. Hisse fiyatinin haketmedi seviyelerde bulunmasi,

Tum bu verileri goz onunde bulundurdugumda,satis degilde,pozisyon almanin daha rasyonel bir yaklasim olacagi sonucuna variyorum.Dilerim yanilmiyorumdur.Gozardi ettigim olumsuz bir gelisme,beklenti varsa,farkindalik yaratacak goruslere ve arkadaslara saygi duyarim.Kalin saglicakla.Y.T.D

3.  Alıntı Originally Posted by OZDEMIR1 Yazıyı Oku
    Hersey kalbinizce olsun.
    1 .Doviz deki hareketin olumsuz yansimasinin, bilanco uzerindeki baskisi azaldi.
    2. Cimento fiyatlarina gelen %40 lik zam faaliyet karini olumlu etkileyecek onemli bir gelisme
    3. Elektrik fiyatlarina gelen zamlarin olumlu etkisi.
    4. HES lerde yasanan doluluk orani.
    5. Donemsel olarak sektorun canlilik yasayacagi aylara yaklasilmasi
    6. Hisse fiyatinin haketmedi seviyelerde bulunmasi,

Tum bu verileri goz onunde bulundurdugumda,satis degilde,pozisyon almanin daha rasyonel bir yaklasim olacagi sonucuna variyorum.Dilerim yanilmiyorumdur.Gozardi ettigim olumsuz bir gelisme,beklenti varsa,farkindalik yaratacak goruslere ve arkadaslara saygi duyarim.Kalin saglicakla.Y.T.D
    işte bu kadar. Güzel özetlemişsiniz. Bazılar anlamamakta ısrar ediyor.
    Sayın yönetimiz de Sanko nun yaptığı gibi özel emirle-yada piyasadan en azından defter değerine kadar alış yapsın da burda olduğunu hissettirsin. Yıllık bilançoyu değerlendirmesinde söke fabrika mayıs-haziran da çalışmaya başladığını(2018 de 6-7 ay) aklınızın bir köşesinde olsun.2019 yılı 12 ay çalışacak. her hangi bir aksilik olmaz ise.
    hisse pazarlaması yapmayınız.
    ytd.
    saygılar,
    Son düzenleme : CARİ; 08-02-2019 saat: 14:22.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    işte bu kadar. Güzel özetlemişsiniz. Bazılar anlamamakta ısrar ediyor.
    Sayın yönetimiz de Sanko nun yaptığı gibi özel emirle-yada piyasadan en azından defter değerine kadar alış yapsın da burda olduğunu hissettirsin. Yıllık bilançoyu değerlendirmesinde söke fabrika mayıs-haziran da çalışmaya başladığını(2018 de 6-7 ay) aklınızın bir köşesinde olsun.2019 yılı 12 ay çalışacak. her hangi bir aksilik olmaz ise.
    hisse pazarlaması yapmayınız.
    ytd.
    saygılar,
    Yonetimin piyasaya girip hisse almayacagi goruluyor.Onlardan beklentim yok.Asil beklentim SANKO nun alim yapmasiydi.Mevcut fiyatlara tepkisiz kalmasi,bekleme modunda olmasi.Ustelik LAFERGE den yaklasik 2 $ a yuklu miktarda hisse alipta piyasadan cok daha dusuk rakamlara almaktan kacinmasi, anlasilabilir degil.y.t.d

5. Vergi dairesi bildirimi bugün yarın gelir,o zaman 2018 hedefleri ne ölçüde gerçekleşmiş görürüz,40 milyon dolarlık ihracat hedefi vardı,inşallah bir süpriz olurda bu hedef bile aşılmış olur...
    Herkes değerleme yüzünden bu halde olduğumuzu iddia ediyor,ne oldu değerlemede eksimi geldi???
    Hepimzin çok saçma bulduğu 500 milyon tl lik değerleme bile 2,77 tl artı yönde etki etmesi gerekirdi,hisse kaça düştü 2,2 !!!şimdi olacak işmi bu aşağı yukarı 2,8 tl defter değerini arttıran bir değerlemeden sonra hisse 2,2 oluyor,arsayı geçtim nerede 4 milyon ton kapasite? Nerede liman,3 tane Hes? Sanki değerlemede hisse yüzde 500 prim yaptıda sonuç böyle oldu.
    Halka açık kısım blok halde toplu,büyük kısımda Sanko’da 45 milyon hisseyi 2 dolardan alan Sanko,Tınas’lardan toplu halde fiyatıda borsada yukarı çekip üstünede yüzde 20 fazla vererek alan Sanko tahtadaki 1-2 milyon serseri malımı alamıyor???Tahtadaki az sayıda aktör net olarak belli,kimse sendeki bendeki 2-3 milyon mal için böyle dev bir holdingde 12 sene böyle bir manipülasyonu yapmaz,bu işde sorumlulukları olanlar gereğini zamanında yapmadı,yada 12 yıldır olanları hepimize yaşattılar diyelim,şimdi yatırımlar bitti,gelecek bilançolarla iyi tablolar görürsek hissenin gerçek değerine gitmesi kolaylaşacaktır,ben son dönemde şirketin ve yönetimin maximum performansını sergilediğini düşünüyorum,gelecek tabloları bekleyip gerçekleşmeleri hep birlikte göreceğiz,bu saatten sonra yönetimden geri alım yada hisse fiyatına olumlu etki edecek hiç bir hamle ne bekliyorum nede zerre istiyorum,şirketi bizim için değil kendi menfaatleri için olması gerektiği gibi yönetsinler yeter,bunu gereği gibi yapsınlar bakın fiyat ne oluyor.

6. Herkes Söke’de bedelli bekiyor,bence olmaz,eğer olacaksada önce burada olur,eee Tarman abimize yazık demi,hep ona yüklenmek olmaz arka arkaya,o biraz dinlensin para biriktirsin yıl sonuna kadar,bu tarafta koca Sanko var,dünya kadar yatırım yapılmış birazda o elini taşın altına koysun şöyle 55-60 milyon filan bakalım,öyle 3-5 lotla tahta manipüle ettirmeye benziyormu?

7. Yukarıdaki yazdıklarınızdan;içerden bir miktar bilgi tırtıkladığınızı tahmin ediyorum sayın Ekspinoz.ama belkide ilk defa bu yazdıklarınızı nacizane dikkate alacağım.(Tabi bazende ben demiştim demek lazım değilmi) bakıp göreceğiz.sonuç ne çıkacak.ytd.
    Son düzenleme : Badi; 08-02-2019 saat: 19:25.

8.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Yukarıdaki yazdıklarınızdan;içerden bir miktar bilgi tırtıkladığınızı tahmin ediyorum sayın Ekspinoz.ama belkide ilk defa bu yazdıklarınızı nacizane dikkate alacağım.(Tabi bazende ben demiştim demek lazım değilmi) bakıp göreceğiz.sonuç ne çıkacak.ytd.
    Al al sen bir de İnşallah burada benden tırsıp yazamadıkları için operasyonu sağda solda dedikodu şeklinde yürütmeye kalkışanlar var inşallah onların dedikoduları da kulağına gelir. Burası zaten hiç yanılmayanlarla dolu bak.Hem de senin hiç toz kondurmadıkların.Birazda onlardan feyz al.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 166/597 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •