Sayfa 639/917 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 5,105 - 5,112 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

Sözümde durdum 39 a aldım aktifden al dedim satış kalkması lazımdı adam sistem girmiş gelene çakıyor dedi dealar satışdaki lot aynen kaldı bunlar bizi bellemiş ama Allah yanımızda olursa kıralı gelse bir şey yapamaz Allahım mahçup etme üzme daha fazla lütfen..

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Kamyonu dayadılar isteyen istediği kadar alabilir... Şu an sadece bizim psikolojimize oynuyorlar.. ver olum ver daha ne kadar vereceksen ver hodri meydan biz paraya değil aslolana güveniriz...

3. Tahta kontrol altında. Çok uzun zamandır. Bunun altından mutlaka bir şey çıkacak. Ne çıkacak bakalım.

4. Kıytırık yabancı bir kurumun satışlarıyla Milli Porselencinin hissesi tarumar oldu.
    Milli olsa 10-20 milyon lira masaya koyar o yabancının soluğunu keserdi, ama işine geliyor demekki, kendi milli yatırmcısı onun hisselerinin hamallığını yaptığı için çok rahat.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sema gural yazınca çıkıyor twitter da u la yazın.. Sonra fırçanızı yazın büyük nimet bizim gibi ky lar için

6. kütahya seramik porselen idi noldu?İçinden seramiki aldılar sessizce porseleni borsada milleti soymak için başka seçenek olarak kullandılar her yolda kendileri zenginleşiyor kimin parasıyla?BİZLERİN tabiki....Bu ülkede her sistem milleti soymak üzerine kurgulanmış bizlerde çarkın içinde dönüp duruyoruz.Aslında kendime kızıyorum ben neden kurumsal olmamış böyle .iktir .oktan bi hisseye bulaştım diye eğer bunun yerine 2011 yılında asel-arçelik-goody-şişecam-tskb alaymışım şimdi paramın miktarı 10-15 kata ulaşmıştı....ah benim cahil kafam ah artık ufak adamların ufak şirketlerinden uzak duracağım,kıssadan hisse 10 yılda ÖĞRENDİM yatırımcılık iş değil az yada çok kar varsa satacaksın arkadaş..ytd

7. Hata İMKB 30 dışına çıkmakta. Düzen tamamen birileriin sırtından geçinme düzeni. Burada suçun çoğu bizde. Bu üç kağıtçıların hisselerini alarak büyük tuzağın içine düşüyoruz. Kumar mantığı ile olmasa bile bu kan emicilerin hisselerine yatırım yaparak beklemek dahi kurtarmıyor bizi. Tam aksine batırdıkça batırıyor. Milli porselenci , Milli dolandırıcı olmuş. Yatırımcısını her türlü bilanço oyunu ile alt etmeye çalışan, karını bölüşmeyen, yatırımcısının elindeki hisseyi pula çevirmeyi hedef haline getiren bir yönetim nasıl oluyorda Milli oluyor anlamak mümkün değil. Bu olsa olsa “ Bu milletin .... koyacan “ denen millilerden olduğu açık ve net.

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Hata İMKB 30 dışına çıkmakta. Düzen tamamen birileriin sırtından geçinme düzeni. Burada suçun çoğu bizde. Bu üç kağıtçıların hisselerini alarak büyük tuzağın içine düşüyoruz. Kumar mantığı ile olmasa bile bu kan emicilerin hisselerine yatırım yaparak beklemek dahi kurtarmıyor bizi. Tam aksine batırdıkça batırıyor. Milli porselenci , Milli dolandırıcı olmuş. Yatırımcısını her türlü bilanço oyunu ile alt etmeye çalışan, karını bölüşmeyen, yatırımcısının elindeki hisseyi pula çevirmeyi hedef haline getiren bir yönetim nasıl oluyorda Milli oluyor anlamak mümkün değil. Bu olsa olsa “ Bu milletin .... koyacan “ denen millilerden olduğu açık ve net.
    oyak ve koç grubu hisseleri taşıyan her yatırımcı ihya oldu ve halen olamaya devam edicek
    YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR

Sayfa 639/917 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •