Sayfa 957/1000 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,649 - 7,656 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Herifi o kadar noktalarsan, ucar tabiki.

Bir benim gibi, ilimli olmasını öğrenmediniz gitti!
    sen direk xxx dedin yahu
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by Occhiali Yazıyı Oku
    Bu durumda, banka mevduatına eksi faiz uygulamak gerekiyor. Fiziki, nakit para da, negatif faiz uygulamasını engelleyen bir yapı. ABD eksi yüzde üç faiz uygulasa, büyük şirketler bile paralarını bankadan çekip, özel korumalı mekanlarda nakit olarak tutarlar - daha ucuza gelir. Bu nedenle, fiziki nakit parayı nasıl ortadan kaldırırız diye düşünüp duruyorlar.

Fiziki parayı yasaklayacaklar diyenler var. Yok böyle olmaz, başka bir çare bulalım diyenler de var. Mesela yukarıdaki makalede IMF, elektronik dolar ile fiziki dolar arasında bir kur oluşturalım, e-paraya yıllık -%3 faiz verdikten sonra, 0.97 elektronik dolar, 1.00 fiziki dolar olsun diye, Cin Ali tarzında bir fikir geliştirmiş.

IMF, OECD, NATO vs. e paraya geçerse, mecburen biz de geçeriz ama IMF'nin de yukarıda işaret ettiği gibi, bizim faiz indirecek marjımız var. İlaveten, bizde elektrikler sık sık kesilir; bankada sistem çalışmıyor diye müşterileri bekletirler... Pek bizim becerebileceğimiz bir işe benzemiyor, büyük şehirlerde iki gün elektrik kesilse, insanlar acından ölmeye başlar... Kağıt parayla, ağır aksak da işler yürüyor.
    kağıt parayı kaldırsınlar millet hemen paraları altına basar. faiz olmasa altın varken kimse o kağıtları elinde tutmak istemez. yiyorsa faizi değil negatife enflasyonun altına indirsinler de görelim ne kadar delikanlılarmış...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sen direk xxx dedin yahu
    60 larda, kolejli öğrencilerin bir çoğunun "pen pal" denilen yabancı ülkelerden mektup arkadaşları vardı.

Bu mektupların sonunda sevgi sözcüğünün hemen altına olabildiğince çok XXX yapardık...

Bu öpücük demekti.

XXX leri görünce birden o günlere gittim.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sen direk xxx dedin yahu
    Ne yapayim, bir sürü nokta basıp uğraşmayayım dedim!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Taksici garibanlara (daha doğrusu plaka sahiplerine ) müthiş kıyak bu sene gelir vergisi olarak 2 taksit halinde 765 tl ödeyecekler (kaynak fox tv haber bülteni)

İstanbulda aylık ortalama TAKSİ PLAKA kirası 5.000 TL...Şimdi bunlar gariban mı oluyor ?

Neden bu kadar agzi bozuk konusuyorsunuz reha bey. Bayaği yasiniz da var biliyorum yanlis mi

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. ben mi yanlis dusunuyorum bilmiyorum ama.is adamiyim cevremdekilerin alayida patron.milletin cogu 6-6.5 liralardan dolarda..
    yarin dolar 7 lira olsa bu piyasalarda evet zamma sebep olur, ama ekonoomide ciddi canlanma olacagina adim gibi eminim.

kimse milletin 6.5 liradan aldigi dolari bugun 5 liradan bozdurup alisveris yapmasini,ev araba almasini beklemesin..

8. $/Tl teknik görünüm....

Sayfa 957/1000 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •