Sayfa 720/1527 İlkİlk ... 2206206707107187197207217227307708201220 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 5,753 - 5,760 arası.

Konu: Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Yataya sarmalı sonra alırlar. Ben yine mart mahkemesini fiyatlar iddiasındayım. O ara başlarlar. 14 mart mıydı mahkeme 8-10 gün öncesinden başlasalar yeterli. Biz de pusu kurarız o ara artık çok dolaştık başka hisselerde.

Sent from my iPhone
    Ben en az 3-6 ay arası....5 - 6.61 arası onlarcakez gider gelir diyorum.. tarih beni haklı çıkarıyor ama gelecek inşallah seni hakli çıkarır kaptan [emoji6]

2. Toplum ve aracı kurumların tümü seçim sonrası dövizde yukarı hareket bekliyor... Piyasa her şeyi önceden satın alır..

ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

4.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    Toplum ve aracı kurumların tümü seçim sonrası dövizde yukarı hareket bekliyor... Piyasa her şeyi önceden satın alır..

aynı beklentiye bende sahip olmakla beraber

hanehalkı döviz oranı ve toplumun tüm kesimi dövizde yukarı beklerken kafamda çokca soru işareti oluşuyor

Kozaa günlükte hisse bu seviyelerde boğuşurken, bu süreçte günlük Bollinger üst direnç 2,5 haftada 52 krş yukarı giderek 8,47 TL direnç seviyesine yükseldi....Grafik okuyanlar fark etmişlerdir....

6. bugün bu seviyelerde kapatırsa iyi direndi resmen derim
    gerçi endeks aldı başını gitti ama
    yabancılarında yakasını bırakmadığını unutumamak gerek
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

7.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    Toplum ve aracı kurumların tümü seçim sonrası dövizde yukarı hareket bekliyor... Piyasa her şeyi önceden satın alır..

fed faiz artışlarını öteler bilanço küçültmeyi sonlandırırsa dolar 5 altı endeks yukarı olabilir...

ytd

8. Kozaa nın kademelerini hiç böyle görmedim buné be arkadaş ne varsa yigdilar sıkıyor sa gelin alın der gibi

Sayfa 720/1527 İlkİlk ... 2206206707107187197207217227307708201220 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •