Sayfa 47/656 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 369 - 376 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Arkadaşlar benim Hanım çok hasta onu üniversite hastanesine goturuyorum. .pek fazla yorum yapamayacam. .

Ama topigi yakından takip edecem...
    Kardes cok gecmıs olsun acil şifalar

2. Keko kardeş geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin,her şeyin başı sağlık

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Arkadaşlar benim Hanım çok hasta onu üniversite hastanesine goturuyorum. .pek fazla yorum yapamayacam. .

Ama topigi yakından takip edecem...

Keko kardeş geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin,her şeyin başı sağlık

Durdo işlem hacminde 10 milyon civarı hacmi yakalıyamadığı müddetce böyle % 2> 3 düşer çıkar bazen artar arada düşer bu şekilde devam eder bu durum bana bu tahtada yeterli alıcı olmadığını gösteriyor endeksin %2 + yapdığı günde kağıt düşüyor cemts hekts bunlarda bilanço açıklamışlar ve düşmüşler aslında bizimkisi bile bile lades gibi artık nasip hepimize bol şans

4. bilanço bu gün gelecek
    ne kadarı fiyatlara girmiş görecegiz

5.  Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    Durdo işlem hacminde 10 milyon civarı hacmi yakalıyamadığı müddetce böyle % 2> 3 düşer çıkar bazen artar arada düşer bu şekilde devam eder bu durum bana bu tahtada yeterli alıcı olmadığını gösteriyor endeksin %2 + yapdığı günde kağıt düşüyor cemts hekts bunlarda bilanço açıklamışlar ve düşmüşler aslında bizimkisi bile bile lades gibi artık nasip hepimize bol şans
    Buralardan maliyetlenip beklemekte cesaret ister... Artık bilanço yu beklemek yeni girenler için elsem oldu...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6.  Alıntı Originally Posted by ÇIRAK Yazıyı Oku
    bilanço bu gün gelecek
    ne kadarı fiyatlara girmiş görecegiz
    İnşallah iyi bir bilanço ile bu fiyatları boşa beklemediğimize deger görüşlerimiz o yönde ama borsa da yok yok...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7. İnşaallah yoksa 4 lerde alırız soluğu.

8. para tekniği bozar bilanço veya haber düşerse bilmem ama günlüğüde haftalığıda aylığıda hiç hoş görünmüyor bu arada beni eskiler bilir maliyetim 1,8 civarı ve 15 bin lotum var eskiler bekleyebilir düşük maliyetli ama yeni alacaklar iki defa bakın dikkat edin eskiler bilirdi durdu birden yüze 3 artı iken yüzde 5 ekdiye geçmesi 1 dakikadan daha kısa süre sürüyor du uzun zaman yazmamaın nedeni başka hisselerde boğuyordum vede burdakileri etkilemek istemediğim içindir herkes kendi kararını kendi verebilir ama dediğim gibi iyi değerlendirin sonra çok uzuncu olabilirsiniz
    ytd deli saçmasıdır

Sayfa 47/656 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •