Sayfa 734/1527 İlkİlk ... 2346346847247327337347357367447848341234 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. Kağıtta bir aracı kurum hep ters bacak galiba.Geçen Marbaş deli gibi hacim yaptı,bugün Gedik..17.mio lot hacim yaptı.. elde var sıfır..bütün gün aldı sattı bi cacık yapmadı..ne ayaksınız siz bi anlasam..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Ipeke ikili dipmi , ikili tepemi sizce kararı verdimi? Teknikçi ustalardan bir yorum bekliyorum. Benim teknikte hep bi iyimserlik var. Sonra terste kalmayalım😂 3-5 güne belli olacağını düşünüyorum. Buarada full maldayım. Herkese saygılar sevgiler.

Alıntı Originally Posted by taitam Yazıyı Oku
    Kağıtta bir aracı kurum hep ters bacak galiba.Geçen Marbaş deli gibi hacim yaptı,bugün Gedik..17.mio lot hacim yaptı.. elde var sıfır..bütün gün aldı sattı bi cacık yapmadı..ne ayaksınız siz bi anlasam..

3 malın 2 si ceplerine kalan biri de ky ye gidiyor benim gördüğüm.. evet cok yuksek hacim var deniliyor. Milyon milyon lot el değiştiriyor çok kısa sürede nasil hacim olmasın.. yabancı tamamen satıyor ifadesi önceki selalerde de olduğu üzere yanlış ama tamamını ky alıyor demek çok komik olur..kısacası standart kozaa ve yabanci hareketleri lot sayısı önceki takaslarda ki Deniz ve Hürol hocaların bahsettiği malum seviyelere gelene kadar sonuç mağlumunuz.. sonrada yatay hareketler.. yanliz bu sefer önceki tepeyi asamadigi gibi onceki dibede yaklasmayacagini umuyorum..

4. yabancının elindeki lot miktarının en fazla olduğu tarih aralığı 1 kasım-17 aralık

ve ellerinde 25 milyon lot daha artı malları var satabilecekleri (ilk yükseliş esnasında aldıkları dikkate alınmıştır)

5. ****Şimdi ilk yükselişin başladığı tarihten itibaren günümüze kadar ellerinde +25 milyon lot daha var.(citi:20+ doce:5=25 milyon lot)
    **** Cuma ve bugün adamlar 10 milyon lot daha sattı...
    *****sonuç ellerinde 15 milyon lot daha kaldı dayanın azcık daha diyecem. Çünkü satış baskısı kuracak lotları ilk yükseliş tarihine göre kalmadı... Bugün çok dikkat ettim yerliler alıcı kademeleri doldurmuşlardı +400k 3505 lot şeklinde...Yani yerli iştahi çok fazla ama bence yerliden bir cacık olmaz hepsini topla bir citi etmezl benim nazarımda... Elbette yerlinin iştahından dolayı tepki verecek olsada tahta cılız kalacaktır taki citi doce tekraradan bankalardan cıkıp gelinceye kadar

6. Deniz hocam alışlarda 5.mio lot (diğer kurumlar) fake olabilirmi.bu alışı yapacak ky var mıdır sizce hissede..

7.  Alıntı Originally Posted by taitam Yazıyı Oku
    Deniz hocam alışlarda 5.mio lot (diğer kurumlar) fake olabilirmi.bu alışı yapacak ky var mıdır sizce hissede..

fake değilde bir kısmını yerli bacakta coğunu da yerlide alıyor ama ben yerli olayına bakmıyorum. Yabancı alırsa gider satarsa çöker kağıt... Taki yabancı tekrar iştahlı olup bunu alıncaya kadar yerli alsa da olur almasada olur modundayım

Sayfa 734/1527 İlkİlk ... 2346346847247327337347357367447848341234 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •