Sayfa 380/999 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Ben de o başlığa da ,senin yazdığın şekilde bir tavsiyede bulundum,bahri üstat...Teşekkürler...Tüm forumdaşlar sayın yuji'nin başlığında sadece alınan oranları paylaşırsanız herkese büyük kolaylık olur...Hayırlı forumlar...
    Orada sadece oran paylasalim, temiz tutalim orayi..
    Burasi emekli kahvesi gibi oldu..
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    akp iktidarında genel olarak insanların zenginliği arttı. lakin bu artış üreterek olmadı. tam tersine insanlar tembelleşti. zenginleşme nasıl oldu? rant ekonomisi ile oldu, her taraf inşaat alanı yapıldı, yollar yapıldı, uzaklar yakın oldu. neticede türkiye nüfuzunun yarısı olan kesim, köylü kısmının tarlaları değer kazandı. oturduk yerde zenginleşti, tarlada çalışmak zoruna gitti, şehre taşındı, tarlayı sattı. para var harcadı, toplum üretmeden zenginleşti, harcadı, dış borç fizana ulaştı. sonuç, üretmeyen toplum, yüksek enflasyonla karşılaşınca homurdanmaya başladı.
    tembelleşen köylünün boşalttığı, ekmediği toprakları kim ekecek? arap ülkelerinden toprak alabilir misiniz? onlar arsa, tarla alabilir. zaman içinde ülke topraklarını onlar sahiplenip, yurt tutabilirler. türkler de anadoluya böyle sahip olmadı mı?
    bizde sudan'a sahip oluruz orayı ekip biçeceğiz. 99 yıllığına kiralarsak çıkmazık deriz

http://www.patronlardunyasi.com/habe...lanacak/216272

3. halk bank, izmit şube, 220k 44 gün %20.4 'ten bağlandı.

4. Yujinin başlığında bono oranları da paylaşabilir miyiz? Sonuçta oran.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

5. MB oran 24 ama, bankalar her geçen gün faiz düşürmeye devam ediyor

6.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sağolsun,tablo şeklinde oranları güncelliyorlar ama diğer arkadaşlara da tavsiyem aldıkları oranları bu sayfada paylaşmaları yönünde.diğer başlık geyik muhabbetine dönmüş...
    1m sekerbank 20.60 finsnsbsnk 20.60 garanti 20.50 ...lakin bugün para piyasasi fonu alacagim .3-4 gundur inceliyorum 22.80 civari getiri var ..

7. faizciler çok büyük para kazandı. 6 aydır döviz altın boz faize yatcılar dövizden %25, faizden %15 kazandılar bu para akıllara zarar bir paradır.

ortaya çıkan bu parayı hesabı birisinin ödemesi gerekir. %40 getiri var 6 ayda. kim öder

8.  Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    faizciler çok büyük para kazandı. 6 aydır döviz altın boz faize yatcılar dövizden %25, faizden %15 kazandılar bu para akıllara zarar bir paradır.

ortaya çıkan bu parayı hesabı birisinin ödemesi gerekir. %40 getiri var 6 ayda. kim öder
    Benim gibi benjaminde bekleyenler ödüyor sanki...Ne yapalım canımız sağ olsun

Sayfa 380/999 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •