Sayfa 383/999 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. para piyasasi fonlari internette yayinlaniyor.her bankanin var cogu birbirine yakin

2. Kardeşler arkadaşlar. millet uzun vade bağladı. faiz oranları alınmıyor sadece takip ediyorlar kendi bankalarını. mart ayında burası çok hızlanacak çok kişinin mevduat dönüşü var. oranlar yazılacak.

bu boşlukta .3.5 gündemi konuşuyoruz lütfen rahatsız olmayın. şayet gündeme dair konuşmalar olmassa inanın bu sayfalar boş kalır. özelliklede hafta sonları ve geceleri konuşuluyor bu gündemdekiler.lütfen hoşgörülü olun.

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Akbank 9k dolar 32 gün temdit 2.57 den bağlandı önceki 2.85 idi 0.30 puan daha düşmüş
    bahri cogu banka 3.75 veriyor nedir bu akbank sevgisi

4. Tabiiki otokontrol olsun gün içinde...Ama akşam saatlerinde ve haftasonları yazılanlardan rahatsız olanların ve konuşulmasını istemeyenlerin de belli siyasi görüşü olanlar olduğunu düşünüyorum ben de...Yoksa neden rahatsız olsunlar...

5. Dudu nun kaplıcalarda, sıcak suya, Afyon mandası gibi yayılmasını saatlerce konuşalım...
    Buna benzer incir çekirdeğini doldurmayacak konuları konuşalım...
    Ama Sosyal demokrasiden bahsetmeyelim öyle mi?
    Hak hukuk adalet demeyelim öyle mi?
    Garibanlara/ezilenlere sahip çıkmayalım öyle mi?
    Yok öyle yağma...
    Liboş/içiboşlar böyledir sıkıyı/esaslı sosyalist i karşılarında görünce hemen çil yavrusu gibi dağılırlar....
    Onlar dikensiz gül bahçesi ister...
    Üzgünüm ben bu başlığın dikeniyim...

Ama mesai saatleri içinde başlığı fazla meşgul etmemeye çalışacağıma ben SÖZ VERİYORUM...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Tabiiki otokontrol olsun gün içinde...Ama akşam saatlerinde ve haftasonları yazılanlardan rahatsız olanların ve konuşulmasını istemeyenlerin de belli siyasi görüşü olanlar olduğunu düşünüyorum ben de...Yoksa neden rahatsız olsunlar...
    Bence de ayne böyle devam etsin, oranlar Mart ayında gelir zaten...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    Özel sektör borçlanma fonları faziler düşerken iyi getirir ama faizler arttığı dönemlerde negatife dönebilirler. Para piyasası fonlarında portföy içeriği 6 aydan kısa vadeli yatırım araçları olduğundan, böyle bir risk taşımazlar.
    Grand amca diğer başlığı bulamadım cepten. Bu oranları açıklaman mümkün mü?Screenshot_2019-02-12-12-22-25-793_com.ykb.android.jpg

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Oran paylaşımları ve mevduat faizini ilgilendiren haber ve bilgi sadece yujinin başlığında paylaşılmasına herkes özen gösterirse sıkıntı çözülür bu başlıkta da kafamıza takılan her türlü konu tartışılabilir hatta tengri han ın asgari ücret yorumlarıma verdiği tepki ve bol çiçekli böcekli herkesin bir elinin yağda bir elinin balda yaşadığı dünya hayali de beni rahatsız etmez

Sayfa 383/999 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •