Onu bunu bilmem de İnvesting ve Mynet te pazarlamaya başladılar kağıdı...Herkesin haberi olsun arkadaşlar...İsteyen bakabilir.
Onu bunu bilmem de İnvesting ve Mynet te pazarlamaya başladılar kağıdı...Herkesin haberi olsun arkadaşlar...İsteyen bakabilir.
Boş ver yahu giderse gitsin Şenol hoca. Varda ne oldu yani... hisse, Şenol hoca varken de 1.57' yi gördü. Sanki hisse 6-7 lira da şenol hoca giderse 1.60 'lara düşecekmiş gibi yazı yazmışsın!!!!!!!! Varken ne oldu da ....yokken bundan kötüsü olacak hani...Ha varlığı ...ha yokluğu tırıvırı hisse için...giderse ekime ...gitmezse kasıma hiç önemli değil hissedarlar için. No problem.
Şeytan uyuyakaldı bir gün.Rüzgar sert esti.Üç tüy düştü şeytandan.Biri paraya yapıştı,diğeri mevkiye, öteki de ihtirasa.O günden sonra şeytan hiç bir iş yapmadı.
Şimdi söyleyeceklerim bey değil ama insanın içinde his uyandıran bir şey var.1: 2 3 günden beri bu işlem hacmi bence boş yere olmaz.2: adesadada her ay 2 3 şubesi kapatırdı ve dediki kararlarla ilgili satın alma yada ortaklık Konusu ortaya atıldı ve spek grisi de dendi ve adesadada 1.80 lerden 12 tl yi gördü.yani bjkde son günlerde yapılan işlem hakimleri hakikatten yorumlamak imkansız bekleyelim görelim.
ASUS_Z002 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
koca klup city ile deutche nin kucağında indir kaldır 1 senedir hop indir kaldır hisse takastan bakabilirsiniz buna izin verenlere dicek sözüm yok hepsinin temizlenmesi lasim ama burası neresi bilionuz zaten
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ve bir senedir garanti ak is zirat vakıf vs vs hepsi seyrediyor bi kerede alın mali yukarıdan siz verin yabancıya yazık çok yazık sömürü ulkesiyiz
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz aldık daha vermiyoruz..O kadar cefasini çektik sefasını sürmeden nereye 😁😄
twiter da da bazı takipçisi çok olanlarda da gördüm bjk 1,90 geçilirse yukarı sert hareketler olabilir demişler.....üç ay trabzonsporu taşıdım % 200 bedelli çıkınca biraz kar alıp çıktım ve .1 t.s. = 1 bjk . yapınca 1,66 lı seviyelerden çok da düşünmedim bjk almak için...tabi hisseyi al hemen kar görünce sat değil benimkisi ...2 lira altı bana göre her türlü ucuz olduğu için aldım....spor hissesi taşımaya pek de sıcak bakmam aslında ...genelde ..temettüsü ve bilançosu iyi kar eden şirketleri tercih ettim geçmişte...tekfen---tav--thy--otokar--sahol -cam hisseleri inşaat sanayi ve banka hisselerinde genelde bekledim...bjk hissesi de 6 lardan bu hale düşmüş diplerde diye almayı düşündüm ve sene sonuna kadar tutma niyetim var...bi bedelli de bjk den gelmez inşallah sene sonuna kadar....hayırlısı tüm arkadaşlara selamlar bol bol kazançlar olsun inşallah...Y..T..D
pili bitti mi?
Yer İmleri