Sayfa 423/999 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Ya shangil, surekli faizler dusecek diyip duruyorsun, zinnurun farkli bir versiyonu gibi, piyasada para yok, ulke borc bataginda, tefeciler yuzde 50 faizle borc veriyor, sen secimlerden sonra hala bu faizlerin dusebilecegine nasil inaniyorsun, daha dis etkenleri saymadim bile

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İran da da böyle oldu diyor. Anladığım kadarıyla İran yönetimi baskıyla faiz düşürmüş sonra dolar roket olmuş...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by 133MMX Yazıyı Oku
    ING E-Turuncu hesabı şu anda bana %18.5 faiz uyguluyor. 2 gün önce %20.5 uyguluyordu ve 5 bin TL civarı bakiye vardı . 1 gün önce vadesi dolan mevduatımı taşıdım. Bir gün %20.5'ten faiz uyguladı. Şimdi yüksek miktar varken %18.5 uyguluyor.

Ben para yatırdığım için mi böyle bir şey oldu? Yoksa normalde de düştü mü 18.5'a?
    Dolar. Viop hesabı, para piyasası fonları mevduattan daha mantıklı görünüyor
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    İran da da böyle oldu diyor. Anladığım kadarıyla İran yönetimi baskıyla faiz düşürmüş sonra dolar roket olmuş...
    derdim kesinlikle İranı kötülemek değil fakat Türkiye hiçbir zaman İran kadar kötü duruma düşemez, siyası ve ekonomik dengeleri çok çok farklı, arada dini söylemler belki birbiriyle kesişebilir fakat bunlarda belirli bir kesim için atılıp tutulan şeylerdir,

Faizi düşürmek gibi bir niyeti olsa en geç ocak sonunda emlak faizleri min 0.99 max 1.39 a indirmişti, 10 yıllık bir krediyi 0.99 veya 1.39 arası bir rakamdan satıpta bukadar görev zararı yazmak yemedi, demekki hem emlak sektörünü gözlerinde bitirdiler hemde faizi yükseltmek zorunda kalacaklarını kendileride biliyorlar.

yandaş bir tv kanalında şuan , tanzim satış sonrasında fiyatlar yarı yarı düştü diyor, patates de güya 2 tl imiş. az önce özellikle migros a uğradım soğan da patates de 5 tl. indirim filan göremedim.

5. 13.2.2019 tcmb fonlama verileri:

Likidite açığı: 64 milyar TL. Bu değer Mayıs 2015'ten beri nominal anlamda en düşük likidite açığı.

Reel anlamda ise büyük bir olasılıkla son 10 yılın en düşüklerinden.

Bu durum Merkez bankasının para politikasındaki etkinliğini ciddi anlamda zedeleyebilir. Politika faizinin piyasa faizine etkisini ise tamamen ortadan kaldırabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    yandaş bir tv kanalında şuan , tanzim satış sonrasında fiyatlar yarı yarı düştü diyor, patates de güya 2 tl imiş. az önce özellikle migros a uğradım soğan da patates de 5 tl. indirim filan göremedim.
    Migrosta 60 tl alışverişe muz kilosu 3 tl

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

7. Merkez Bankası Başkanı.ndan flaş açıklamalar
    Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya piyasaya nakit akışı konusunda bazı adımların atılabileceğini fakat bunun faiz indirimi gibi algılanmaması gerektiğini söyledi.

8. Rxpu nun likidite açığı en düşük diye gönderisi var yukarda...

MB başkanının ise likidite için aşağıdaki beyanı var...

14 Şubat Perşembe 11:04 ÇETİNKAYA: FİNANSAL İSTİKRARA KATKI SAĞLAYACAK LİKİDİTE ADIMLARI ATILABİLİR -AA

nasıl olabiliyor...? ben mi yanlış anlıyorum...

Sayfa 423/999 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •