Sayfa 837/1527 İlkİlk ... 3377377878278358368378388398478879371337 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 6,689 - 6,696 arası.

Konu: Ortaya Karışık

kozal,%1.23 pirimli,kozaa -%1.22

kozal ın %45.01 i kozaa ya ait demi spek

3.  Alıntı Originally Posted by kaygan Yazıyı Oku
    8 nere 5,60 nere..geçen hafta üstadların çoğu kozaa.grafik.tepki diyorlardı..hangi hisseden bahsediyorsunuz ya..oyuncak bu hisseler..adamlar artı olursa mal çakmak için oluyor..çalkalama herzaman devam eder..hacim biter.alıcı kalmaz.çalkalar..baştan beri böyleydi..üstadların çoğunu yazdıkları hisseyi almıyayım diye takip ediyorum..

Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Yanlış anlamışsınız ortak. Konuşmamış olsam da kayganın yazılarını okumuşluğum var öyle biri değil. Alınganlığa gerek yok. Hepimiz yetişkin insanlarız. Doğru anlamakta yarar var. Emeği geçenlerin eline sağlık. Temelci Bir kaç arkadaş geldi. Onlara da ayrıca teşekkür ederim. Sizin teknik yorumlarınız gibi onların da temel yorumlarına da ihtiyaç var. Her zaman yazılsın lütfen.

Pastacılara da teşekkürler. Devamını dilerim

Sent from my iPhone
    demin yukarıda yazdığım cümle !! '' üstadların çoğunu yazdıkları hisseyi almıyayım diye takip ediyorum...'' bu cümlelere bu ortamda gerek var mı SYN.akadian....tamam ben yanlış anladdımmmm...biri doğrusunu anlatsın bakalım...hani bir laf var bu ona döndü...hırsızın hiç mi suçu yok...yazmayacak sınnnnn arkadaşım ...yada yazarsan cevabı gelir...dimi... hepimiz yetişkin insanlarsak dlimizin kemiği olacak dimi syglar....

4.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku

borsanın en gerizekalı hırsız speği bizde. Madem düşürdün ky yi mallandırdın bari 2 hafta daha şuralarda tutsa da biz de maliyeti biraz indirsek

Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku

Son 4-5 gündür hep tam ters yönde hareket ediyorlar.. yerlilerin işi.. bi ona bi ona [emoji6]

6. Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    demin yukarıda yazdığım cümle !! '' üstadların çoğunu yazdıkları hisseyi almıyayım diye takip ediyorum...'' bu cümlelere bu ortamda gerek var mı SYN.akadian....tamam ben yanlış anladdımmmm...biri doğrusunu anlatsın bakalım...hani bir laf var bu ona döndü...hırsızın hiç mi suçu yok...yazmayacak sınnnnn arkadaşım ...yada yazarsan cevabı gelir...dimi... hepimiz yetişkin insanlarsak dlimizin kemiği olacak dimi syglar....
    Hassasiyetinizi anlıyorum. Bahsettiğiniz kişi de anlamıştır. Sorun yok bence. Üslup önemli haklısınız. Konuyu kapatabiliriz bence. Paylaşımlara herkes devam edebilir.

Sent from my iPhone

7. trkcm pasta atabilirmisiniz arkadaşlar.

Sayfa 837/1527 İlkİlk ... 3377377878278358368378388398478879371337 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •