Sayfa 34/415 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
Arama sonucu : 3319 madde; 265 - 272 arası.

Konu: ALKA - Alkim Kağıt

1. Arkadaşlar, twitterda uygun olmayan bilancoyu göndermişler diye bir muhabbet donuyor. Ne demek oluyor bi şimdi?

ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul-Rize
    Gönderi
    2,127
    Herkese hayırlı cumalar..

Vergi beyanı düşük geldiğinden herkeste bir panik havası görüyorum.
    Gösterilen karşılıgın şirketçe elbette bir nedeni vardır. Açıklandıgında öğrenebilecegiz. Ancak varsayalım ki bilanço böyle
    açıklandı. Şirket üç ayda 20.mily.kar eder duruma gelmiştir. Bunu yıllıga çevirirsek artık yılda 80 milyon kar açıklayabilecek
    bir şirketin hissedarıyız.Kaybımız bu geçen üç aylık dönem olur.
    Şirket geçen yılkı karından 380.tl.net temettü ödemişti.
    Bu yılki karı daha fazla oldugundan aynı uygulama yapılırsa temettunun 600.tl.üzerinde olabilecegi görülüyor.
    Bu temettuyu verebilecek bir şirketin hissesi için de sabretmek gerekır diye derim. Kaybımız geçen üç aylık zaman
    olur diye düşünürüm.//ytd

3. Bu karşılık şüpheli alacak olmasın yine çarpılmadı inşallah bunlar?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

4. Zaten kağıt yeterince bunu fiyatladı. Yükselişe tepki vermedi. 3.60-3.80 e kadar daha basarlar ve malı toplarlar olur biter. İnanan kalsın sabır etsin.

5. Karı düşük göstermek için rakamlar üzerinde ülkemizde maalesef çok şey yapılabiliyor, denetim sadece şekil yönünden

6. Gerçeği sakladıklarını ve rakamlarla oynadıklarını düşünüyorum. Tabana gidiyor iken küt diye bir açıklama yaparlar sehven hatalı oldu diye bir anda tersine döner ve malını geri alamazsın. Hiç ekrana bile bakmamak en sağlıklısı

7. Vergi dairesi tablosunun gerçeği yansıtıp yansıtmadığını göreceğiz belli eder kendini nasıl olsa.

8. Hem endeks hem tablo bahanen olur ver aşağılara bakalım haysiyetsiz.

Sayfa 34/415 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •