Sayfa 79/656 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 625 - 632 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by Patent Vekili Yazıyı Oku
    vazgeçtim almaktan

YTD.
    Bence burada yazmak zorunda degilsiniz ne yaptiginizi. Burada bilgi paylasmak, bilanco konusmak, net esas faaliyetini konusmak, yeni makineye alinacak uluslararasi musterilerin buyuk capli islerini konusmak guzel olur. Ama surdan burdan aldim ortalamam sudur vb bilgiler kisisel olmali diye dusunuyorum. Ama sizin tercihiniz tabiiki saygi duymaliyiz.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 138 milyon ciro ile....

200 milyona yakın borç ödenmez keko....!!!!!!!!

Bu işleri öğren....her gün burda hikaye masal....insanların aklını alma...!!!!

İyi biliyorsun.....da.....

Şirketin borçlarındanda bahset...kul hakkı hiç bir şeye benzemez....

Çoluğundan çocuğundan çıkar....

Gün para kazanma günü değil...eldekini kaybetmeme günü...

Borçlu şirketleri insanlara pazarlamanın alemi yok....!!!!!

3. Dikkat edersen canım kardeşim şimdi söylediklerimi fiyat 3.70-4.00 seviyelerinde de söyledim. .benim maliyet 3.90 dı benden sonra 3.70 leri dahi gördü. .eskiler zaten buna şahitlik. .pazarlama gibi bir derdim yok...çünkü satmadim bilançoları görmeden de satmam...

Yıllık cirosu 300-400 milyona ve net kârı 50-100 milyona dayanacak ihracatçı bir sirket için söylediğiniz borçlar çerez parasidir. .

Hele bir bilancoyu görelim. ..Şimdilik ne dersek boştur. .ben söz verdiğim gibi satmadim tutuyorum..sizlere ise karışmam. .isteyen alsın isteyen şansın isteyen de tutsun

4.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    baddog baddog şu an forumda
    Kıdemli Üye

Duhul
    Feb 2017
    Gönderi
    604
    Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    yıllık cirosu 300-400 milyon tl lere , yıllık karı ise 50-100 milyon tl lere varacak bir durdo için bu borçlar çerez parasıdır...borçlarının büyük bir kısmını makina yatırımları için yaptı...bu yatırımlarını tamamladı ve artık bu yatırımların meyvelerini yemeye sıra geldi..durdo eski durdo değildir...bir kaç gömlek büyüme ihtimalini görüyoruz...herşey önümüzdeki bilançolarda görülecek...eğer beklediğimiz ciro ve karları göremezsek ve hala eski durdoyu görürsek biz de burda durmayız...ama görürsek de orta ve uzun tutmaya devam ederiz..

kimse bize silah zoruyla hisse aldırmıyor dostum...hepimizin akıl ve mantığı ve belli bir de borsa tecrübesi var...isteyen alıyor , isteyen satıyor ,isteyen de tutuyor...

Şirket döngüyü döndüremiyor....9 aylık ciro...138 milyon...finansman gideri 32 milyon...özkaynak erimiş...

180 milyon borç...bu ciro ile bu borcu ödeyemez...sıkıntı....bu gün için yatırımcı hissesi değil...oyuncu hissesi....

Bu yazımı günler önce koydum...çok bilen arkadaşla tartıştım....!!!!!!!....???????

Bu alemde kimseye inanmayın....vatandaş ucuza heybeye durdoları doldurmuş pazarlıyor...

Şu an şirketlere....paranın yıllık maliyeti....% 50 den fazla....!!!!!!...

Durdonun borcunu senmi ödeyecen keko....

Yada soru şu.....elindeki ucuza aldığın durdolarımı pazarlıyon keko....!!!!!!.....???????
    dogru analiz önemlidir
    biraz beklemek lagzım
    açıklanacak kar öemli deyil
    çünkü kurun geri geliş
    yeniden degerlendirme artışı
    konselide bilançoda kar gelecektir

benin için öemli olan finansal giderler den önceki net kar
    bu gelecek rakam
    2019 yılını gösterecektir

yazınız dogrudur
    yanlız biraz geç kalmış
    deyilmidir

durdo hacimsiz geri geliyor
    sanki taban oluşturuyor

ben çok iyi bir bilanço bekliyorum

5. Yaklaşık 3 aydır hisse elimdedir bu süreçte sadece 1 kez trade yaptım..kötü niyetli olsam en 10 defa trade yapardım. .Hisse zirvesinden yüzde 25 düştü. .Ama ilk aldığımız fiyatın da yüzde 55 üstünde. .eğer fiyat haklılığı gösteriyorsa? ?şu anda ben haklıyım. ..

Dediğimiz gibi ak mı kara mı bilancoda belli olacak...eğer eski durdo ise daha öncede satacağımı söylemiştim. .Ama yeni durdo olmuş ise ve şu anki fiyatları ederinin çok altında ise tutmaya devam ederim...

6. lan kim ipini kopardı bu köpeğin gereksiz yere havlamaya başladı
    ytd deli saçmasıdır

7.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    lan kim ipini kopardı bu köpeğin gereksiz yere havlamaya başladı

Densizlik yapma...ben veri koydum....sende veri koy....ortamı kirletme...ağzını boyundan büyük açma...ağzın açık kalır....bi gün gırtlağına kadar bi şeyler girer...boğulursun...

Klavye kabadayılğı yapma...!!!!!!!!!

Hele hele bana hiç yapma....!!!!!!!!...

8. Durdo yöneticileri bilancoyu çabuk yollasın yoksa topikte kıyamet kopacak..bilanço geciktikçe hem durdoda hem de yatırımcılarda stres had safhaya ulaşıyor. . Umarım artık bu akşam yollarlar..olmazsa da p. Tesi zaten mecbur yollayacaklar

Sayfa 79/656 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •