200 bin liranız olsa ne yapardınız
Alın size soru
200 bin liranız olsa ne yapardınız
Alın size soru
sevgili forumdaşım antalyada ticaret yapıyorum inşaat a dayalı
3 sezon dur turizimci yeni ne otel nede ciddi tadilata gitti
1 sezon ucak düşrme vakası 2ci sezon darbe gırışımı ve sonunda mutlu bir 3 sezon gecmesine rag men turizimci yine civi çakmadı
şimdi basarılı bir sezon daha bekler ken bu iş insanları yatırım yapmıyorsa bunu oturup düşünmek lazım acaba neden
Geçtim konuşmayı düşünmek bile üzüntü, sinir, mutsuzluk sebebi . Dolar 20 lira olsa yahut 1 lira olsa daha güzel bir ülkeye uyanmayacagiz.
Gündemle alakalı tek takip ettiğim yer burası o da ülke gerçeklerinden kopmamak için. Kişisel hayatımda siyaset konuşmam, konuşulan yerden kaçarım. 2 yıldır evimde televizyon yok . Bir yere gidince televizyon acarlarsa kapattırırım . Hele haber programlarina hiç tahammülüm yok . Ailemle yahut bireysel yapılmayan hiçbir aktiviteye katılmam. Asosyallik mi evet inanın bana asosyal olunca insan daha huzurlu oluyor.
Bozulan ekonomi değil ki psikolojimiz bozuldu . Ekonomi sebep değil sonuç. Sokağa çıkıp insanlara bakıyorum, hayatın işleyişine bakıyorum; yarın bu ülkeye 1 trilyon dolar da gelse gelecek yılları parlak görmüyorum.
Ömrü hayatım bir köyde geçseydi okuma yazma bilmeden ve adımı sadece sütçü bilseydi .
Ytd
Döviz girişi olacağı için kur düşmez mi?
Eski tarihli bir yazı ama ışık tutuyor.
http://www.milliyet.com.tr/yazarlar/...iyiz--1147254/
sevgili forumdaşım imf ihtima degil mecburiyettir
ticarethanen var krediye ihtiyacın var az limitli 10 puan faizle tefeciyemi gidersin 5 puan yüksek limitli bankayamı gidersin
imf keyif işi degildir düşük faiz yüksek kredinin kapısıdır imf uluslar arası bir güvencedir diger türlü bugün bakarsın cds 350 yarın bakarsın 550
Yer İmleri