Sayfa 94/656 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 745 - 752 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    2,000 lotla 10 basamak verdi
    demekki piyasada mal kalmamış mı oluyor
    bu durumun tercümesi

2. sıkıcı bir seans gidiyorum
    by by

Yüksek beklenti yüksek hayal kırıklığı yaratabilir.....

4. Ya herroya merro. . Aylardır bekliyorum..görmeden bir yere gitmiyorum sayın spek..

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Ya herroya merro. . Aylardır bekliyorum..görmeden bir yere gitmiyorum sayın spek..
    sayın keko bu kadar beklediniz bi zahmet gitmeyin. bende heyecanla bekliyorum ne gelecek diye. durdo da iyi kazandık ama gedzada çarpıldık. nasip işte. mesela tire de aklımdan geçiyordu almadık süper kar geldi..

rezil kağıt halen daha bılancosunu acıklamamıs neyı beklıyorsa hacımsızlıkten rezıl olmus durumda kımse yuzune bakmıyor

Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    rezil kağıt halen daha bılancosunu acıklamamıs neyı beklıyorsa hacımsızlıkten rezıl olmus durumda kımse yuzune bakmıyor
    Sakin ol şampiyon istedikleri bu adamların ytd

EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

8.  Alıntı Originally Posted by rabıta Yazıyı Oku
    sayın keko bu kadar beklediniz bi zahmet gitmeyin. bende heyecanla bekliyorum ne gelecek diye. durdo da iyi kazandık ama gedzada çarpıldık. nasip işte. mesela tire de aklımdan geçiyordu almadık süper kar geldi..
    Bir yere gitmem dostum..en Son gemiyi kaptan terk edermiş...😅😅😅

GemimizGemisi bir buz dağına çarparsa zaten en Son ben kaldığım için ben bogulurum. .Ama gemide kaza olmazsa tam yol ileri havai adalarına gideriz..

Korkudan anlayanları da denizden toplamayı unutmayız. . ☺

Sayfa 94/656 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •