eskiden agliyordum simdi guluyorum .500 milyon kar yapmissin gecen senenin 10 kati daha ne istiyordun be zorlu anlamiyorum ki neye gore yukseliceksin. ytd
sELAM
BUNLAR PARDON 500 MİLYAR ZARAR ETTİK Mİ DİYECEKLER BU NE ALAKA YOKSA ABİLER DE BEKLEMİYORDU DA ALIMA GEÇMEDİLER ANLAMADIM.
Durumu ifade edebilecek varsa lutfen açıklasın Blançonun okunuşunda mı sıkıntı acaba? Sitede bile kimse yok maaşallah bu kar milletin ilgisini çekmemiş herhalde.
Sazan gibi hissediyorum kendimi .::))
Fosil yakıtlı motor üreticileri zor günler yaşıyor.honda türkiyeden çıkıyor haberininde ardında yatan gerçek elektrikli araç üretimi ile ilgili olarak gösteriliyor.yerli elektrikli otomobilin % 19 u na sahip olan vestel ciddi olarak pil üretimine odaklanmış durumda.
Mutlaka hakettiği çift haneli rakamlara ulaşacağına olan inancımdan hiçbirşey kaybetmedim.biriktirmeye devam ediyorum
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen katılıyorum artık otomobiller elektrikli olacak ve Vestel bir pil üretimine başladığı anda dünya lideri olur.
Gonderilen vuk bilançosu. Piyasanin dikkate aldığı bilanço ise ufrs konsolide bilanço.
Ikisi arasinda dağlar kadar fark olabilir. Örnek thyao. Dün vuk a göre 8 milyar tl zarar acikladi ama piyasa tınlamadı çünkü konsolide bilançoyu bekliyor.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endekse göre oldukça diri durdu uzun zamandır ilk defa,
tahtada yaşam belirtisi var. bu umut verici
Hamdım Piştim Yandım
Vesbe 622 milyon tl kar açıkladı.
Yer İmleri