Rüchan haklarimi satmak istiyorum fakat ruchan maliyetim 0.09 tl olarak gozukuyor. Su anki fiyati 0.08 tl oldugu icin ruchan haklarinda bile zarardayim. Bu normal mi?
Rüchan haklarimi satmak istiyorum fakat ruchan maliyetim 0.09 tl olarak gozukuyor. Su anki fiyati 0.08 tl oldugu icin ruchan haklarinda bile zarardayim. Bu normal mi?
senin maliyet 0,9 benim 1TL GÖZÜKÜYOR
1 tl nominal iken tahta fiyatı 1.04 iken rüçhanların kaç para olmasını bekliyosunuz hocamrüçhanların çerez parası olması normal çünkü nominale çok yakın fiyat. O bakımdan diyorum bedelliye girmemek kayıp değil, ha para olmuş dışardan alıp maliyet düşürmüşsün ha bedelliye katılmışsın ne fark eder bu fiyatta.
Bu fiyattan bedelli yapmalarının bence başka amacı var bedellinin açıklandığı ilk gün de söylemiştim.
Neyse amacım inatlaşmak değil, bedelliye katılamadım diye canınızı sıkmayın demek istemiştim en baştan beri.
Bol şanslar.
Kolay olacak mı? -Hayır
Buna değecek mi? -Kesinlikle evet
Bir TS' li olarak, diplerde olan iki kağıttan hangisi alınır dense, Fener derim.
Ben de 1,26'dan 8000 lot aldım. rüçhanlar sık değiştiği için pazartesi gününe kadar beklemeyi düşünüyorum. onları satıp mevcut hissenin yükselmesini bekleyeceğim. ileriye dönük birikim tutarı olduğundan zarar edeceğimi pek düşünmüyorum.
biliyorum yahu, muhabbet ediyoruz işte
geçen bedellisine katılmıştım tspor'un o yüzden rüçhan müçhan hiç araştırmamıştım. dün bakınca güldüm rüçhanların ederine. tabii bu fiyatlardan ha bedelliye katılmışsın ha paçal yapmışsın aynı kapıya çıkıyor. bakalım 4 marttan sonra ne olacak tahtada. merak ediyorum. para olsa katılırdım bedelliye, maliye düşerdi baya ama kısmet...
zaten gözden çıkardım buradaki parayı. maalesef...
Yer İmleri