Ben degerlendirip 500 tane aldim
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben degerlendirip 500 tane aldim
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sagl kardesim. Eski cimbetonculardanim aslinda.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cmbtn daki bütün beklenti bitti. Kağıt artık düşüşe geçer gibime geliyor. İyi ki yüksek kar açıklayacak diye kağıdı almamışım. Cment zarar açıklanacağı biline biline dün yüzde 3 prim yaptı. Cmbtn ise yüzde 0,5 düştü. Bu saatten sonra Cmbtn hisseni 28 lerin altına düşmeden kesinlikle alınmaz. Kağıttaki tüm olumlu beklenti bitti artık. Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Açılışta yukarı yönlü bir hareket olacağını düşünüyorum. Daha sonra 28,20 seviyelerine doğru bir kademeli düşüş olacak gibime geliyor. Eğer gün içinde 28,20 seviyesine düşerse, yavaş yavaş alımların geleceğini düşünüyorum. Spek, geri zekalının biri gibime geliyor. Spek bu seviyelerden yavaş yavaş alımların başlayacağını düşünmüyor mu? Hedef en altta 27 seviyeleri, en üste ise 30 seviyeleridir. Yatırım Tavsiyesi Değildir.![]()
abuk subuk ,yalan yanlış, ne temele ne tekniğe dayanmayan yazılarına son ver. millet artık salak değil, buradan sana ekmek çıkmaz.varsa grafik atarsın, temel veya bilanço analiz v.b. varsa paylaşırsın.basıyosanız da basın gücünüzü görelim.
dün 1000 lot daha ekledim ,düşerse alıma devam.tahta ve fiyat için sabrım sonsuz.ben etkilenmiyorum ama belki azcık ta olsa etkilenen vardır diye yazıyorum.
adam gibi bilgi isteyen de olursa kapım açık.
yatırım tavsiyesi değildir
Bos ver kardesim
Ben de girdim cimbeton a toplamaya basladim.hareket cok yakin 1000 tane dun aldim bugun bi 500 tane daha alicam.
Asla yatirim tavsiyesi degildir
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri