Sayfa 613/930 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1. toplama bakın. miktar açıkça belirtilmiş:

G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    "Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann

2.  Alıntı Originally Posted by nostromo Yazıyı Oku
    toplama bakın. miktar açıkça belirtilmiş:

temettü belirtilen tarihte belirtilen oranda tek kalemde yapılacak. benim anladığım bu.

"Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann

3.  Alıntı Originally Posted by nostromo Yazıyı Oku
    temettü belirtilen tarihte belirtilen oranda tek kalemde yapılacak. benim anladığım bu.

haklı olabilirsin raporda 1 ve 2 diye ayırmıslar kafa karıstırıyor

4. arkadaşlar 0,72 den gelen bir kağıt için kar bazında 0,187 oranını geçen çoktur ,herkez hesap kitap içersinde şuan ,o bakımdan satan olur kagıdın düşüşü normaldir,bakalım satıs duracakmı yoksa devam edermi.oran işyatın klasık temettü tablosuna uyumlu ancak oran portfoy büyüklüğü ve şuana kadar yapılan kara göre düşük kaldı bu bakımdan temettü oranının üstünü yakalayan kaçıyor , temettü son gününe kadar hatta son gün bile bir fırtına kopabilir diye düşünmekteyim hele şu oranı kurtaranlar bir tükensin görelim.

5. https://www.google.com.tr/url?sa=t&s...QAbPoOMRvIKYM5

1. temettü sanırım ödenmiş sermayenin %5'lik kısmı. yani dağıtılması zorunlu olan kısma tekabül eden miktar.

6.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    serkan şu gönderdikleri rapora bigöz atsana ben baktım orda şöyle bişey yazıyor. acaba 2 kalemdemi ödeme yapıcaklar belirli tarihlerde.
    Ortaklara Birinci Kâr Payı:5.958.455,2
    Ortaklara İkinci Kâr Payı :23.833.820,8

Genel Kanuni Yedek Akçe :2.200.210,18 ( bu yedeklere ayrılması gereken kanunu pay heralde.)bunu olağanüstü yedek akçeler kaleminden karşılanacak
    karın bir kısmı zorunlu olarak yedek akçeye konuluyor. aslında dağıtılabilir kar 29 milyon küsür. 2 de yedek akçeden al sana 30 küsür milyon temettü diyor. kağıt üzerinde temettüyü 2 parça göstermiş ama hepsi toplu ödenecek. mart sonu 18.7 Kr. hesabında görürsün.

7.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    karın bir kısmı zorunlu olarak yedek akçeye konuluyor. aslında dağıtılabilir kar 29 milyon küsür. 2 de yedek akçeden al sana 30 küsür milyon temettü diyor. kağıt üzerinde temettüyü 2 parça göstermiş ama hepsi toplu ödenecek. mart sonu 18.7 Kr. hesabında görürsün.
    eyv. serkan hesapladınmı kaç gayme girecek cebe ? benim cebe 63,200 bizim dükkanda 5 maaş verse 15 bin lirada nisanda yatar iyi para alacagız mart sonu . ama tekrar hepsi işyata girecek böylece kagıdımız çoğalır seneye daha iyi bir karla karşılasırız hisse fiyatı olarak

8.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    eyv. serkan hesapladınmı kaç gayme girecek cebe ? benim cebe 63,200 bizim dükkanda 5 maaş verse 15 bin lirada nisanda yatar iyi para alacagız mart sonu . ama tekrar hepsi işyata girecek böylece kagıdımız çoğalır seneye daha iyi bir karla karşılasırız hisse fiyatı olarak
    dikkat et vergiye girme. yoksa astarı yüzünden pahalı olur.

Sayfa 613/930 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •