Sayfa 23/855 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 177 - 184 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by 371685 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar mesaj yazan yokmu yoksa Mesajlar siliniyormu
    Sanıyorum bugün ma-aile uykuya geçtik. Spek ağa da dahil.......

2. Ben son dakikalara baktım ama hayırlısı fena satıldı seans biterken .

3. Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. En uzman kisiler bile bir menkulun degerinin artip azalacagini kesinlikle bilemez.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

4. citi 2017 de dadanmis gecen sene yokmus piyasada?

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. En uzman kisiler bile bir menkulun degerinin artip azalacagini kesinlikle bilemez.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

5.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    citi 2017 de dadanmis gecen sene yokmus piyasada?

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. En uzman kisiler bile bir menkulun degerinin artip azalacagini kesinlikle bilemez.
    Yabancı yatırımcı ufak ufak 2016'ının sonlarında Citi aracılığıyla almaya başlamıştı. Ama dediğiniz gibi 2017'de dadanmış. Şimdi yorum yapacam ama bu son tebliğden sonra yapmasam daha iyi olur. Herkesin gönlüne göre kazansın inşallah. YTD

6.  Alıntı Originally Posted by cebibur Yazıyı Oku
    Yabancı yatırımcı ufak ufak 2016'ının sonlarında Citi aracılığıyla almaya başlamıştı. Ama dediğiniz gibi 2017'de dadanmış. Şimdi yorum yapacam ama bu son tebliğden sonra yapmasam daha iyi olur. Herkesin gönlüne göre kazansın inşallah. YTD
    bence de yoruma gerek yok. neyin ne olcagini hicbirimiz bilemeyiz. bilgi paylassak herkes icin yeterli bence. oldum.olasi cikar mi iner mi diyen tiplerden haz etmiorum. bu vesile ile onlardan da kurtulmus oluruz.

Sayfa 23/855 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •