Sayfa 615/930 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 4,913 - 4,920 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Bir de 35 milyonu viop’da ezmeselerdi verebilecekleri kar payini dusunun.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    imza yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by Gkhn Yazıyı Oku
    Bir de 35 milyonu viop’da ezmeselerdi verebilecekleri kar payini dusunun.

aynen beceremeyeceğin işi yapmayacaksın.
    şu genel kurula gidip bu viop işini soracağım.
    syg.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

3.  Alıntı Originally Posted by nostromo Yazıyı Oku
    şimdi benim anlayamadığım bir nokta var;

dönem karı 31milyon 36bin civarı.

evet bu miktarın bir kısmı kanuni yedek akçeye ayrılıyor. o da 1milyon 573bin

geriye dağıtılabilir yaklaşık 29milyon 792bin kalıyor.

bunun 5milyon 958bini birinci kar payı ve 23milyon 833bini ise ikinci kar payı olmak üzere ayrılyor.

ve üzerine olağanüstü yedekler kaleminden sadece 239bin daha ekleniyor ve toplam miktar olan yaklaşık 30milyon 32bin miktarına ulaşılıyor ve bunun dağıtılması kararı alınması bekleniyor.

bu durumda genel kanuni yedek akçe karşısındaki rakam olan 2milyon 200bine hiç dokunulmamış olmuyor mu?

G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yedek akçe geçen yıla göre bir miktar artmış olacak. 1milyon 4bin kadar artacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    aynen beceremeyeceğin işi yapmayacaksın.
    şu genel kurula gidip bu viop işini soracağım.
    syg.
    Ben bu şekilde düşünmüyorum. Evi arabayı sigorta kasko yaptık, ev yanmadı ve araba kaza yapmadi tüh bak 5.000 tl zarardayım diyor muyuz? Demiyoruz. Dolar 7den 5.50ye düşerken iyiki viop var dedik mi? Dedik.
    O zaman dolar yükselirken neden viop yapıldı diye sormayacağız.

5.  Alıntı Originally Posted by nostromo Yazıyı Oku
    https://www.google.com.tr/url?sa=t&s...QAbPoOMRvIKYM5

1. temettü sanırım ödenmiş sermayenin %5'lik kısmı. yani dağıtılması zorunlu olan kısma tekabül eden miktar.
    burada bir düzeltme yapmam gerekiyor sanırım. dağıtılabilir net dönem karının %30u ya da bir önceki yıla ait oluşan net aktif değerin %5inden hangisi yüksekse o 1. temettü olarak dağıtılıyor zorunlu olarak. bu durumda dağıtılabilir dönem karının %20si olan 5milyon 958bin 1.temettü olarak belirlenmiş oluyor.

"Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Ben bu şekilde düşünmüyorum. Evi arabayı sigorta kasko yaptık, ev yanmadı ve araba kaza yapmadi tüh bak 5.000 tl zarardayım diyor muyuz? Demiyoruz. Dolar 7den 5.50ye düşerken iyiki viop var dedik mi? Dedik.
    O zaman dolar yükselirken neden viop yapıldı diye sormayacağız.

Sn Serkan.
    Siz 1000 lira degerli evinize 1000 lira civari prim odeyeceginiz sigorta mi yaptirirsiniz?
    Sorum acik ve net!

imza yok.

Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    eyv. serkan hesapladınmı kaç gayme girecek cebe ? benim cebe 63,200 bizim dükkanda 5 maaş verse 15 bin lirada nisanda yatar iyi para alacagız mart sonu . ama tekrar hepsi işyata girecek böylece kagıdımız çoğalır seneye daha iyi bir karla karşılasırız hisse fiyatı olarak
    Sayın kalvin adınızı ortaklar arasına yazdırın Anadolu Hayat kadar hisse var sizde maşallah.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

8.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Sayın kalvin adınızı ortaklar arasına yazdırın Anadolu Hayat kadar hisse var sizde maşallah.
    eee olsun okadar ben sadece seyirci değilim her kurusa alım yapıyorum 72 ye değdiğinde daha aşağıya giderse diye düşünmedim aldım ,temettüden sonra 98 e vurdugunda bende vurdum kaçtım sonra tekrar hepsiyle aldım baya çabaladık anlıyacagınız.

Sayfa 615/930 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •