Sayfa 1066/1527 İlkİlk ... 665669661016105610641065106610671068107611161166 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 8,521 - 8,528 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. KOZAL HAFTALIK TREND HATTI
    VE KANAL ÇALIŞMASI

2. GARAN
    9 ÜZERİNDE HAFTALIK KAPANIŞ GELİRSE BU HİSSE ESKİ ZİRVELERİNE OK GİBİ GİDER

3.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Teknolojinin gelişmesi iş alanında insanlığın en büyük düşmanı.. teknoloji arttıkça insangücüne olan ihtiyaç azalır..hemen kendimden örnek vereyim.. bankalarla elektronik sistemler üzerine destek veren bir firmada 19 senedir çalışıyorum..yavaş yavaş sona geliyoruz.. bankalar gişe ve bireysel banko sayılarını azaltmaya yerine akıllı ATM diyebileceğimiz sistemler yerleştirmeye başladılar.. aynı zamanda internet bankacılığı katlanarak artmaya başladı.. bu durum nakit para ve evrak dolaşımını azaltıyor..bunların azalması demek ne anlama geliyor? .. şube sayısının azalmasına sebep oluyor.. şube sayısı azalmaya başlayınca .. şube çalışanı sayısı azalıyor.. buna bağlı olarakta alarm sistemi.. ATM.. bilgisayarlar nunaratör elektrik mobilya temizlik vb sistem ve peraonel ihtiyaçları azalıyor.. sürekli tadilat gören taşınan vs şubeler de boyacısından mimarina alçıpansından demircisine kadar personellere ihtiyaç kalmıyor..yani nakit para ve ıslak imza 5 sene sonra kalkarsa.... Türkiye de ne kadar banka şubesi ve çalışanı var biliyormusunuz? Allah korusun çok büyük bir beyaz ve mavi yakalı işsizimiz olur teknoloji sayesinde..
    Köye ev yapıyorum 8 yaşındaki oğlum ben gelmem orda internet yok diyor.. en son ağaçev yapma karşılığında anlaştık dusunsenize 8 yaşında bir çocuk internetin olmadığı bir yerde yaşayamayacağını düşünüyor.. bu çok kötü bir durum
    Teknolojinin iyi taraflarıda var elbet.. en başta sağlık alanı.. sorasında çamaşır makinası.. uçak.. daha güvenli arabalar traş makinası
    Bankacılık sektörü bunu yaşıyor. Kapanan şubeler, personelsiz subecilige doğru gidiş var.giseden yapılan işlemlere limit sınırı getirildi birçok bankada.Anlattiginiz durumun ugrayanlardanim. Dijitallesme ve teknoloji mağduru olarak bu ay sonu işsiz bir bankacıyim ben de .Tüm şubelerdeki operasyon elemanları işten çıkarıldı. Yaklaşık 250 -300 kişi. Allah sonumuzu Hayır eylesin.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    BAZEN GÖRMESİNİ BİLENE TEK ÇİZGİ BİLE YETER
    24,50 ÜZERİNDE GECE VE GÜNDÜZ GİBİ FARKLI OLUR BU (ALKIM)

5.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    KRONT
    8,58 ÜZERİNDE POZİTİFİM AMAAAAAAAA 9,80 İ KIRSINDA RÜŞTÜNÜ İSPAT ETSİN!!!
    RÜŞTÜNÜ İSPAT ETTİ BİZEDE AANALİMİZİ GÜNCELLEMEK DÜŞER
    11,50 VE 13 TL SIRALI HEDEFİ ARTIK

6. Cuma eve erken geldim matriksi açtım orge alarm veriyor, kurmuştum. Burdan birine bir yeri kırınca haber et dedik ama hiççç alarm haber etmese öğrenemeyeceğiz

7.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    ORGE HAFTALIK
    4,32 YE BİRŞEY KALMAMIŞ. RSI BU SEFER BURAYI KIRACAK DİYOR. İZLEYELİM BAKALIM

Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    orge haftalık kapanışı 3,63 yapması lazım ki 4,32 yi konuşalım

Sayfa 1066/1527 İlkİlk ... 665669661016105610641065106610671068107611161166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •