Arama sonucu : 7985 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by mevduat Yazıyı Oku
    twiterdan, yaşanmış bir olay. https://twitter.com/kumralevren Tek bir bankayla çalışıyorum. Evi satip bankaya yatirdim ertesi gun sözde o bankadan müşteri temsilcisi bir bayan beni arayıp hesabımdan yurtdışına yüklü bir gönderi emri verildiğini bilgim harici ise kimlik dogrulamanin +ardından işlemin iptalini gerçekleştireceğini söyledi. O kadar gercekciydi anlatamam. Arka fondan diger çağrı merkezi temsilcilerinin görüşme sesleri falan geliyordu. Bayana beni 5 dk sonra yeniden ararmisiniz dedim. Hayır arayamam deyince uyandım Verilmiş sadakamiz varmış hocam.Hayır hesabıma yüklü bir para yatırınca ertesi gün dolandırıcılar tarafından nasıl aranıyorum? Üstelik bir kamu bankası. Çok organizeler hocam. Bu islerde de insider olup olmadığından supheliyim
    Güvenlik çok önemli bir konu siz bu konuda ne gibi önlemler alıyorsunuz

2. Asgari önlemleri alırsanız Kevin Mitnick gelse sizi hackleyemez!

1) yatırım İşlemi yaptığınız cihaza asla lisanssız program yüklemeyin (mecbur olmadığınız hiçbir programı yüklemeyin), üzernd
    2) Mümkünse yatırım işlemleri için atanmış özel bir cihazınız olsun ve temiz bir cihaz olsun.
    3) yatırım işlemi cihazı yaptığınız cihazı asla sizin dışınızda kimse ama kimse kullanamasın.
    4) yatırım işlemi yaptığınız cihazdan illegal film izleme veya oyun sitelerine veya eposta okumak için asla girmeyin.
    5) işlem yaptınız cihazı resmî siteden düzenli güncelleyin.
    6) Sizi birisi aradığı zaman asla cevap vermeyin. Müsait değilim deyin kapatın. Tekrar bankanızı veya kurumunuzu her zaman bildiğiniz numaradan kendiniz arayın

Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    Güvenlik çok önemli bir konu siz bu konuda ne gibi önlemler alıyorsunuz

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •