Originally Posted by
alicemal
Kafa gitmiş.
2 saattir bakıyorum endeks niye kıpırdamıyor diye.
Sonrada 24 şubat yarım günmü diye araştırma yaptım. Derken VOB tarafına baktım, arıza varsa orda yazarlar diye.
Bugün pazar, ben pazartesi sanıyorum.
Öğle öncesi bayağı bi cep tel araştırdım. Bu ara yenilemem lazım.
Sadece konuşma, nadirende foto için kullandığımdan, cep tel değiştirme işini pek yapmam. Hava atacak yaşta ve beyindede değilizki 3 yılda bir yenileyeyim. Sanırım üçüncü telefonum olacak.
Sabah bi inceleme yaptım. Vestel alayım dedim. Baktım Z30 çıkarmış.
Sonra vesteli, aynı fiyatlı muadilleri ile karşılaştırdım. Baktım YERLİ diye reklamını yaptığı halde, ithallerle aynı fiyat. Üstüne üstlük, bi kaç özelliğide yok ve bazı özellikleride diğerlerinden daha kötü.
Rakip yerine vestel alırsan kazık yiyeceksin. Vestelin sahibi yahudi zorlu ailesi. Bu ülkeyi sömüren ve bilinçli olarak teknoloji üretmeyip, yurt dışındaki yahudi firmalardan ithal edip, bu millete kakalayan gruptan.
Ya tüm parçaları ithal etmiş, yada büyük kâr marjı koymuş. Yersen al.
İstediğim özelliklerde 3 model belirledim. Önümüzdeki hafta mağazada bakarım. Hangisi gözüme hoş gelirse onu alırım.
İstediğim özellikler şunlardı.
Geniş ekran olacak özellikle eni 74 cm den büyük olmalı. toplamda 5.7 inc den büyük olmalı.
YAHUDİ firma olmayacak. Güçlü çift işlemci. NFC. gorilla, EIS veya OIS, Type-C, en az 4 GB DDR4 RAM, filan.
Garanti olayı çok önemli ama tüm firmalar, tamir yapmıyor parça değiştiriyor. Değişim içinde istanbula postalıyorsun. hangi markayı alırsa al. Fark şurada, apple gibi bazıları, sorun çıktığında seni gözetiyor. Ama malı satarken zaten güzel bi geçirme yapmış. Diğer firmalar ise kendini gözetiyor, çarpabildiği kadar para çarpmaya çalışıyorlar.
2 gündür bunlarla uğraşırken kafa gitti demekki.
2 çinli bi taiwanlı firma belirledim. taiwanlı firma ASUS, sahipleri yahudimi bilmiyorum. Biraz ortaklık araştırdım bişey bulamadım.
4 asyalı isimli vatandaş kurmuş. Soradan önemli kısmını satmışlarmı yüzeysel araştırdım. Borsaya açık firmayı, fon lar almışsa, sahipleri yahudi olabiliyor. Gizlenmek için kullandıkları yöntemlerden biri bu.
Mesela LG firması kore li, ama sahipleri sanırım yahudi. Büyük oranda halka açıklar ve sahipleri FON lar. Ayrıca yahudi firmalar LG den parça alıyor, mecbur kalmamışlarsa samsung dan almıyor. Samsung da koreli ama LG gibi gizli değil. Gerçek koreliler başta. Bi ara yahudiler samsung u, sahip oldukları TV ler aracılığı ile batırmaya çalıştılar batıramadılar.
Tabi bunlar benim tahminim. Doğruda olabilir yanlışta. Yanıldığımı hatırlamıyorum.
Yer İmleri