Sayfa 317/573 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon
Arama sonucu : 4581 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

1. Allahın kovası 1 tane kurtar, 1 tane....
    Seni affedenin de, kaleye geçireninde............. .

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. İnşaallah tarihi bi hezimet olmaz.

3. Gol atacaz diye şuursuzca atak yaparlarsa daha çok yeriz.

Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Allahın kovası 1 tane kurtar, 1 tane....
    Seni affedenin de, kaleye geçireninde............. .

.
    Yürü git boş boş konuşma asabimi bozma , ne gereksiz konuşuyorsun kasten mi yapıyorsun canım sıkkın asabimi bozma git kendi çöplüğünde yaz Ne yazacaksan !! Kasten gelip burayı fitillemeye çalışıyorsun , kalecinin hangi golde hatası var ? Boş boş konuşma canimi sıkma iyice .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Vizyon!!!Ali Koç Comolli ve Yeni Fenerbahçe..
    Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!

Mehmet Topal ve Tolgay ikinci yarıya çıkmamalı , hani çıksa ne olur çıkmasa ne olur ama Jaílson ve Elif (Ayew) oyuna girmeli . Şayet ayni 11 ile Çıkarsa hocanın niyetinin pek iyi olduğunu düşünmem ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Neyse en azından vizyonumuz Harika ..

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yürü git boş boş konuşma asabimi bozma , ne gereksiz konuşuyorsun kasten mi yapıyorsun canım sıkkın asabimi bozma git kendi çöplüğünde yaz Ne yazacaksan !! Kasten gelip burayı fitillemeye çalışıyorsun , kalecinin hangi golde hatası var ? Boş boş konuşma canimi sıkma iyice .
    Tabii savundugunuz adamlar takımın içine edince böyle oluyor...
    Hangi golde hatası var )))))))
    O golleri bende yerdim, önemli olan kurtarmak..
    Hatalı gol yemek mi kaleci olmanın kriteri, %100 pozisyonları çıkarmakmı !!!!
    Hatalı gol ise aç youtube volkan hatalı goller yaz, komedi niyetine seyret...dediklerinden bolca var..
    Topalıda,volkanıda,azizide,alperide,hasan aliyede,ersunuda...ne kadar eskimiş, kokuşmuş savundugunuz varsa alın sizin olsun...
    Rallicide sever bunları onuda al...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 317/573 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •